Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα Champions League: Κόντρα στις έδρες

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Η χθεσινή επανέναρξη του πολυπόθητου Champions League δεν είχε θετικό αντίκτυπο στους παίκτες αλλά και στους θεατές με τους δύο αγώνες να είναι κακοί σε ποιότητα και θέαμα, να παίζεται δυναμικό παιχνίδι, να έχουμε ελάχιστα γκολ και ειδικά στο παιχνίδι της Λίβερπουλ πιστεύω δαπανήθηκε άδικα χρόνος.

Από την άλλη, έχουμε την Ντόρτμουντ, η οποία φαίνεται ότι έχει έναν άσο πλέον στο μανίκι της και αυτός είναι ο Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στα 19 του έλαμψε και χθες, σκόραρε δύο φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και φυσικά προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι αποδόσεις που δόθηκαν όντως αποτύπωσαν την αλήθεια, καθώς είδαμε μια Λίβερπουλ χωρίς φρεσκάδα και ζωντάνια, απόρροια της κούρασής της ενώ και η Παρί πιάστηκε στην παγίδα. Τα φαβορί δεν κέρδισαν χθες και όπως εκτιμούμε δε θα κερδίσουν ούτε σήμερα. Σήμερα έχουμε την ολοκλήρωση της πρώτης παρτίδας αγώνων από τις συνολικά 4 που θα γίνουν σε διάστημα 2 εβδομάδων. Πρώτοι αγώνες με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται σε 3 εβδομάδες.

Θα είμαστε προσεκτικοί, αλλά θα υπάρξει ένα σχετικό ρίσκο. Έχουμε μία αγγλική και μία ισπανική ομάδα στις σημερινές αναμετρήσεις και είναι ομάδες από χώρες που συμπεριφέρονται διαφορετικά στη διοργάνωση. Δύο αγώνες, δύο επιλογές. Πάμε σε αναλύσεις και προτάσεις.

Τότεναμ-Λειψία (22:00):
Ξεκινάμε από το παιχνίδι της πρωτοεμφανιζόμενης στη φάση των 16 Λειψίας και της πολύπειρης Τότεναμ. Η Λειψία κατάφερε να αντεπεξέλθει εξαιρετικά από τον όμιλό της και να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των 16 ως πρώτη! Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που λειτουργεί σαφώς καλύτερα υπό πίεση και εκτός έδρας. Στη φάση των ομίλων διαχειρίστηκε εξαιρετικά τους αγώνες της, έμεινε σταθερή και πιστή στο πλάνο της και δεν παρέκλινε από αυτό.

Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της και μάλιστα πήρε σπουδαία διπλά ενώ είχε μόλις μία ήττα. Ήταν σχετικά καλή αμυντικά, αφού σε 6 αγώνες δέχθηκε 8 γκολ, 2 στο ισόπαλο ματς (2-2) μέσα στη Λυών. Στην Γερμανία τα πηγαίνει εξαιρετικά και διεκδικεί πρωτάθλημα μένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας. Θέλει τη διάκριση και μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η μόνη καινούργια απουσία της είναι ο αμυντικός Ουπαμεκανό. Θα παίξει δηλαδή, σχεδόν πλήρης.

Η Τότεναμ ως αγγλική ομάδα έχει ρίξει το βάρος της στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει την προσπάθεια. Είναι ομάδα με πολύπειρους παίκτες και προπονητή, αλλά θα στερηθεί εκτός των Κέιν, Φόιθ, Σισοκό και τον Σον για όλη την υπόλοιπη σεζόν! Εντός έδρας είναι καλή, αλλά έχει αμυντικά προβλήματα. Στη φάση των ομίλων δέχθηκε αρκετά γκολ. Ειδικά εντός έδρας δέχθηκε 9 γκολ σε 2 ματς! Ρισκάρουμε με 2 dnb (1.87 bet365), δηλαδή με το διπλό κάλυψης,  που δε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφετε το ποντάρισμα.

Αταλάντα-Βαλένθια (22:00):
Παρθενική εμφάνιση για την Αταλάντα που κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί στη φάση των 16, αν και είναι μια ομάδα άπειρη και με τρομερά ευάλωτη άμυνα. Θα παίξει πλήρης απέναντι σε μια ελλιπή αμυντικά Βαλένθια και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στη ρεβάνς. ‘’Οι νυχτερίδες’’ πρέπει να έχουν συγκέντρωση και τύχη, έχουν εμπειρία και αν βρουν κενά θα τιμωρήσουν. Υποτιμάται η Βαλένθια, λανθασμένα προφανώς, αν και είναι καλύτερη και πιο συμπαγής ομάδα. Θα τις στηρίξουμε. Χ2 στο 2.27 (Betshop). Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα