Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Επιμένοντας στην κερδοφόρα αγορά

Κοινοποίηση

betmarket

Άλλο ένα εξαιρετικό ξημέρωμα τη φετινή σεζόν, με τις «φίλες» μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πέντε γκολ το απόγευμα στη Χιλή, άλλα πέντε το βράδυ στην Κολομβία (σε ένα over που πλήρωνε 2.70 και έγιναν καμιά 40αριά τελικές προσπάθειες!) και για ένα… ταπεινό 2-1 (που βγήκε πάντως χωρίς άγχος από το 48’) στο Μεξικό.

Θα μπορούσε να γίνει και το απόλυτο με το Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν. Η φάση που έκρινε όλο το ματς έγινε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Η Μονπελιέ προηγείται με 1-0, αλλά ψάχνει το δεύτερο τέρμα. Η φιλοξενούμενη βγαίνει στην αντεπίθεση και κερδίζει πέναλτι. Αν εκεί γινόταν το 1-1, θεωρώ σχεδόν δεδομένο πως θα έβγαινε το over στο δεύτερο μέρος. Ο Var όμως είχε αντίθετη άποψη. Μετά το βίντεο ο διαιτητής πήρε μετέτρεψε το πέναλτι σε φάουλ εκτός περιοχής και ταυτόχρονα απέβαλε τον αμυντικό της Μονπελιέ. Με 10 παίκτες πλέον η γηπεδούχος, χωρίς διάθεση για περιττά ρίσκα, προφύλαξε το προβάδισμά της και έφτασε στη νίκη.

Εκεί που έφαγα… φάπα, ήταν στην Πορτογαλία. Σκέφτηκα πονηρά και την πάτησα. Η ανώτερη Ρίο Αβε δεν έδειξε καμία διάθεση για χάρες στη γειτόνισσα, ρίχνοντας μια περιποιημένη τεσσάρα στην Αβες.

Στη σούμα η μέρα έκλεισε με καλή νίκη, όπως είπα στον πρόλογο χάρη στις εκτός Ευρώπης επιλογές. Κάτι που τείνει να γίνει η σταθερά. Σύμφωνα με τα στατιστικά που κρατάω (και παραθέτω σε κάθε διακοπή) σε Λάτιν και Μεξικό έχω ποντάρει φέτος 343,3 μονάδες και έχω πάρει καθαρό κέρδος 249 μονάδων! Δηλαδή ένα εξωπραγματικό ROI του 172%!
Δυάδα με άσους

Σήμερα δεν ανέβασα στήλη μόνο για τον απολογισμό της Κυριακής, αλλά γιατί ξεχώρισα μια δυάδα από το σημερινό πρόγραμμα. Φυσικά… Λατίνες!

Ξεκινάω με Κολομβία, Ονσε Κάλδας-Ριονέγκρο. Η γηπεδούχος είναι από εκείνες που έχουν βάλει το χεράκι της για το ROI που ανέφερα. «Η Ονσε Κάλδας ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, με την εικόνα της στο γήπεδο αρκετά καλή. Αμυντικά δυνατή και επιθετικά καλύτερη από όσο δείχνουν τα αποτελέσματα. Ειδικά στο ματς της 2ης αγωνιστικής έβγαλε καμια 20αριά τελικές και άξιζε τη νίκη. Το διπλό στο 3+ έχει αξία», έγραφα την περασμένη Τρίτη. Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις πέρασε με 0-1 από την έδρα της Ενβιγκάδο και μας πλήρωσε.

Σε (νορμάλ) απόδοση φαβορί απόψε, για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο κόντρα στη Ριονέγκρο. Μια ομάδα που στο μοναδικό εκτός έδρας φέτος ήταν κάκιστη, ενώ και στην πρόσφατη εντός έδρας νίκη επί της Σάντα Φε δεν ενθουσίασε με την εικόνα της.

Συνεχίζω με Χιλή και το Ο’Χίγκινς-Γουόντερερς. Με 0 στα 2 η Ο’Χίγκινς και μια γκρίνια ήδη στον κόσμο της. Δεν είναι όμως κακή ομάδα. Το ρόστερ είναι αξιόπιστο και ο Γκραφ που ανέλαβε τα ηνία της από τους πλέουν ανερχόμενους προπονητές στη χώρα. «Ισως χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω χρόνο τώρα στο ξεκίνημα» σημείωσε ο ίδιος. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε δύσκολο έργο, κόντρα σε μια δυνατή Κατόλικα, όπου έπαιζε και από το πρώτο μέρος με παίκτη λιγότερο.

Η Γουόντερερς είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα στη Λίγκα και σίγουρα μια ευκαιρία να κάνει την πρώτη νίκη. Ο άσος εξαιτίας των αποτελεσμάτων στις πρώτες αγωνιστικές είναι ψηλότερα από την πραγματική διαφορά των δύο ρόστερ.

Tο παιχνίδι μου

Δυάδα
10/2 23:00  Ο΄Χίγκινς-Γουόντερερς 1 (2.35)
11/2 02:40  Ονσε Κάλδας – Ριονέγκρο 1 (1.83)
Στη δυάδα απόδοσης 4.30, ποντάρισμα 11.99 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2048 μονάδες
Επιστροφές : 79.99 μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 2127.99 μονάδες
Ανοιχτά Στοιχήματα : 11.99 μονάδες

Εάν σας αρέσουν τα εικονικά αθλήματα επισκεφτείτε το virtualbet.gr και ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, που προσφέρουν virtual sports.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα