Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Κοινοποίηση



Νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα

Νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αναμένονται την Παρασκευή.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια και το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 που από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας όπου πρόσκαιρα θα είναι πιο πυκνές. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα