Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κανονικά ο αγώνας Ξάνθη ΠΑΟΚ – Κορονoϊός μόνο για το Καρναβάλι

Κοινοποίηση

xanthi-paok

Δεν αναβάλλεται ο αγώνας για την Super League ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ την Κυριακή, παρά μόνο το Καρναβάλι 

Μόνο μέσω του… Καρναβαλιού φαίνεται πως μεταδίδεται ο κορονoϊός, καθώς διαφορετικά δεν εξηγείται (με βάση την κοινή λογική) το γεγονός πως αν και ακυρώθηκε το Ξανθιώτικο καρναβάλι, ο αγώνας ΞάνθηΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο αγώνας που έχει προγραμματιστεί επίσης για την Κυριακή 1 Μαρτίου (παρά το γεγονός ότι υπήρξε αίτημα για μεταφορά του αγώνα λόγω παράλληλων εκδηλώσεων για το Καρναβάλι), θα διεξαχθεί κανονικά μιας και για τους αγώνες της Super League δεν ισχύουν οι περιορισμοί και τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί για το Καρναβάλι.

Η απόφαση αυτή φυσικά προκάλεσε την αντίδραση των τοπικών επιχειρηματιών της Ξάνθης που θεωρούν ότι έχουν υποστεί σοβαρό οικονομικό πλήγμα από την ακύρωση του Καρναβαλιού.

Δεν αναβάλλονται τα παιχνίδια 

Δεν τίθεται θέμα αναβολής των αγώνων στο πρωτάθλημα της Super League εξαιτίας του κορονοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Με κυβερνητική απόφαση οι αθλητικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν κανονικά, παρά τα τελευταία κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το υπουργείο υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του στο twitter.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα