Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καρναβάλι Ξάνθης 2020: Γιώργος Γιαννιάς το Σάββατο 22/02

Κοινοποίηση

karnavali-xanthis-2020



Καρναβάλι Ξάνθης 2020: Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (22/02) ο Γιώργος Γιαννιάς στην Πλατεία Δημοκρατίας στις 19:30


Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα: 19:30 – Συναυλία Γιώργος Γιαννιάς

Ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, εμφανίζεται στην κεντρική σκηνή, με μία δυναμική μπάντα που θα μας ανεβάσει στα ύψη.

Ο Γιώργος Γιαννιάς από 1998 ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχοντας ήδη συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως τους Γιώργο Μαζωνάκη, Πασχάλη Τερζή, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Γονίδη, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρη Κοντολάζο, Κατερίνα Στανίση, Αντύπα, Ευρυδίκη και άλλους συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό του σε κάθε του εμφάνιση.

Καρναβάλι Ξάνθης 2020 – Γιώργος Γιαννιάς 

Ο πιο ερωτικός ερμηνευτής της γενιάς του, με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του θα κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση σε ένα εορταστικό και διασκεδαστικό αποκριάτικο event, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του αλλά και αγαπημένα κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Τη βραδιά ανοίγουν στις 18:30 οι Cultera, μια νεοσύστατη τετραμελής μπάντα από την Ξάνθη. Δημιουργήθηκαν από νέους ανθρώπους με πάθος για τη μουσική και σκοπό την έκφραση τους μέσω αυτής.

Επηρεασμένοι μουσικά κυρίως από την ελληνική ροκ αλλά και ποπ σκηνή έχουν συνθέσει μια “τρελή” παρέα γεμάτη μουσική.

Μετά το επιτυχημένο τους ξεκίνημα έχουν ως σκοπό με τις εμφανίσεις τους να σας κάνουν να τραγουδήσετε μαζί τους και να σας παρασύρουν στους ρυθμούς τους.

Αποτελούνται από τους Φίλιππο Παϊτάρη φωνητικά και κιθάρα, Πάρη Μουρβάτη ηλεκτρική κιθάρα, Βασίλη Τσιακούλια μπάσο και Γιάννη Καλεντερίδη τύμπανα.

Όλα τα νέα για το Καρναβάλι Ξάνθης 2020 με ένα κλικ ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα