Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καρναβάλι Ξάνθης 2020: Γεμίζουν τα ξενοδοχεία της Κομοτηνής

Κοινοποίηση

karnavali-xanthis-2020



Καρναβάλι Ξάνθης 2020: Στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Κομοτηνής λόγω του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Καρναβάλι Ξάνθης 2020: 100% πληρότητα θα έχουν τα ξενοδοχεία της Ροδόπης λόγω του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού τις ημέρες αυτές.

Τα χρώματα, οι μυρωδιές και τα αρώματα της Αποκριάς στην Ξάνθη δεν αφήνουν ανεπηρέαστη σχεδόν όλη την Περιφέρεια, αυτό οι ξενοδόχοι το γνωρίζουν καλά.

Καρναβάλι Ξάνθης 2020 – Γεμίζουν τα ξενοδοχεία 

«Είμαστε γεμάτοι, τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ακόμη και 100% πληρότητα» δηλώνει ο κος Νίκος Παπαναστασίου, ξενοδόχος μέλος του ΔΣ των Ξενοδόχων της Θράκης εμφανώς ικανοποιημένος.

«Φροντίζουμε να δεχόμαστε κρατήσεις των δύο βραδειών, Σάββατο και Κυριακή. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες αυτό επιλέγουν. Οι εκδηλώσεις είναι πολυήμερες, έτσι επιλέγουν, είτε μεμονωμένα, είτε με γκρουπ, να έρθουν για δύο βράδια.»

Καρναβάλι Ξάνθης 2020: Πρόκειται κυρίως για επισκέπτες από την Ελλάδα, χωρίς να λείπουν τα αιτήματα για κρατήσεις από τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

«Εμείς δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε γιατί ήμασταν ήδη γεμάτοι.» σημειώνει και σπεύδει να προσθέσει ότι: «Και οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι ενδιαφέρονται για το Καρναβάλι, θέλουν να έρχονται τις ημέρες αυτές.»

«Είμαστε γεμάτοι, τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ακόμη και 100% πληρότητα» δηλώνει ο κος Νίκος Παπαναστασίου, ξενοδόχος μέλος του ΔΣ των Ξενοδόχων της Θράκης εμφανώς ικανοποιημένος. 

Τα γκρουπ κλείνουν ήδη από τα Χριστούγεννα δωμάτια ξενοδοχείων, οι μεμονωμένοι περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, ίσως, και λόγω των αναγκών που υπάρχουν στην ελληνική οικογένεια, αν και, όπως λέει ο κος Παπαναστασίου, χρήματα για τα τριήμερα αυτού του χαρακτήρα ποτέ δεν λείπουν.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Καρναβάλι Ξάνθης 2020 με ένα κλικ ΕΔΩ

Φώτο:Νίκος Παπαναστασίου ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου / www.ert.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα