Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπρεντφορντ – Λιντς με λίγα γκολ

Κοινοποίηση

Μία άκρως συναρπαστική αναμέτρηση αναμένεται στο «Γκρίφιν» του Λονδίνου, όπου η γηπεδούχος Μπρέντφορντ υποδέχεται την Λιντς, σε μία μάχη με φόντο τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και αμφότερες θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Ας δούμε τα προγνωστικά στις νομιμες εταιριες στοιχηματων της αναμέτρησης.

Βρήκε ξανά την φόρμα της η Μπρέντφορντ
Κατάφερε να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της η Μπρέντφορντ την περασμένη αγωνιστική, με το 3-2 επί της Μίντλεσμπρο εντός έδρας και άφησε πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα που την ακολουθούσαν. Σε ακόμα ένα ματς ήταν ασταθής αμυντικά, αλλά η ευστοχία στην τελική προσπάθεια της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το γκολ ήρθε στο 87’ και ενώ η ομάδα είχε προηγηθεί δύο ακόμα φορές μέχρι εκείνο το σημείο. Αυτή η νίκη την ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την πρωτοπόρο Γουέστ Μπρομ και μόλις στο -2 από την σημερινή της αντίπαλο. Εντός έδρας η ομάδα έχει 8 νίκες και δύο ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια και σήμερα με σύμμαχο τον κόσμο της θα ψάξει μία νίκη που θα δείξει ακριβώς τις φιλοδοξίες της για φέτος. Στο ματς του πρώτου γύρου ηττήθηκε οριακά με 1-0.

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό
Ακόμα μία ήττα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Λιντς, αυτή τη φορά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας με 2-0. Ίσως το τελικό σκορ την αδικεί, αφού μετά το γκολ που δέχθηκε στο 31’, ανέκτησε τον έλεγχο του ματς και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Δέχθηκε όμως στις καθυστερήσεις του ματς και δεύτερο τέρμα και με αυτό τον τρόπο έφτασε τις πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Βρίσκεται παρ’ όλα αυτά στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει επιτρέψει στους διώκτες της να την πλησιάσουν επικίνδυνα πλέον. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ψάχνει λύσεις, ώστε η ομάδα του να βγει από τον δύσκολο δρόμο στον οποίο έχει μπει, αφού αν συνεχίσει έτσι θα αμφισβητηθούν έντονα οι φιλοδοξίες της για επιστροφή στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός έδρας η ομάδα έχει τρεις σερί ήττες, ενώ δυσκολεύεται πολύ και στο σκοράρισμα τελευταία.

Προγνωστικά
Περιμένω πολύ τακτική στο ματς από τους δύο προπονητές. Το ματς είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες και αμφότερες θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο αμυντικό κομμάτι, αφού όποια σκοράρει και πρώτης θα είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει το τρίποντο. Σκληρό αγγλικό ντέρμπι περιμένω στο «Γκρίφιν» και το Under 2,5 (1,78 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων) συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα