Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με τριετή φυλάκιση «πλήρωσε» 50χρονος τα ερωτικά ραντεβού με 15χρονη

Κοινοποίηση

fylaki



Συναντήθηκε μαζί της τέσσερις φορές, την φιλούσε και την χάιδευε σε επίμαχα σημεία

Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης 50χρονος κατηγορούμενος για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» το 2017 σε βάρος μιας 15χρονης στο Λασίθι.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη από την 18χρονη σήμερα κοπέλα και την οικογένειά της, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα neakriti.gr.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο ο 50χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών, ωστόσο μετά τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, οι πράξεις που φέρεται να έκανε ο 50χρονος δε συνιστούν πλέον «ασελγείς πράξεις», αλλά πράξεις που σχετίζονται με τη «γενετήσια προσβολή».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Ιανουάριο του 2017 ο 50χρονος φέρεται να διατηρούσε συνεχή επικοινωνία με το κορίτσι μέσω Messenger.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, ο 50χρονος έστελνε στην κοπέλα γραπτά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Μεταξύ άλλων, φέρεται να ζητούσε από την 15χρονη τότε, να του στείλει μια φωτογραφία της, ενώ σε άλλο μήνυμα φέρεται να της ζητούσε να βγει έξω, για να τη δει.

Ο 50χρονος σήμερα άνδρας, φέρεται ότι αφού είχε συναντηθεί τέσσερις φορές με την κοπέλα, η οποία τότε δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 15 έτη, εκμεταλλευόμενος την απειρία της «για τη γενετήσια ζωή», την αγκάλιασε, τη φίλησε στο στόμα και της χάιδεψε τα μαλλιά, τα χέρια και το στήθος, με σκοπό να «ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή του».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα