Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάμε στοίχημα: Ένας δυνατός άσος και τα γκολ στη Τσάμπιονσιπ

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και λοιπών αθλημάτων θα περίμενε κανείς να έχουμε σιγή την εβδομάδα αυτή, αλλά κάτι τέτοιο προς ικανοποίησή μας δεν συμβαίνει.

Όπως η προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτή θα έχει πλούσια αγωνιστική δράση με εμβόλιμες αγωνιστικές, κύπελλα και φυσικά δράση από πολλά αθλήματα. Θα εστιάσουμε στο ποδόσφαιρο με πολλή προσοχή όμως, γιατί τα συνεχή παιχνίδια των ομάδων, Τετάρτη-Κυριακή φέρνουν κούραση, φέρνουν εκπλήξεις και αναπάντεχες ζημιές. Λίγα παιχνίδια, μετρημένο ποντάρισμα και όχι ανοίγματα. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Επιλογές από Αγγλία και Βέλγιο σήμερα, με σημείο και γκολ. Όλες θα είναι από πρωταθλήματα, γιατί είναι αρκετά απρόβλεπτα τα κύπελλα και όσο μπορούμε θα τα αποφεύγουμε. Πάμε να δούμε τι προτείνουμε και τις αναλύσεις των αγώνων.

Σαρλερουά-Μαλίν (21:30): 
Ξεκινάμε από το Βέλγιο και τον αγώνα πρωταθλήματος, που ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής, μιας αγωνιστικής που ίσως λανθασμένα χαρακτηρίζεται ως εμβόλιμη καθότι ο τυφώνας που αναμενόταν σε Βέλγιο και Ολλανδία ματαίωσε τους αγώνες της Κυριακής. Η Σαρλερουά θα είναι στα πλέι οφ πρωταθλήματος, παρουσιάζει μια καλύτερη εικόνα από πέρσι, είναι 4η και κάνει κάθε χρόνο βήματα προόδου. Εντός έδρας είναι εξαιρετική, παίρνει πολύτιμους βαθμούς ιδίως με ομάδες κάτω της εξάδας και με την Μαλίν συγκεκριμένα έχει εξαιρετική παράδοση. Η τελευταία της ήττα από την Μαλίν χρονολογείται το 2013 και έπειτα το 2009. Σκοράρει εντός εύκολα, έχει καλή άμυνα και δεν δέχεται το εύκολο γκολ. Η Μαλίν μου αρέσει. Ξέρει βέβαια τις δυνατότητές της, είναι μια σκληρή ομάδα, παίζει όσο μπορεί και είναι στην 8η θέση, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στα πλέι οφ Ευρώπης. Αν κερδίσει, επειδή έχει μαθηματικές ελπίδες, θα πιάσει την Γκενκ στην 6η θέση και θα θέσει υποψηφιότητα για πλέι οφ πρωταθλήματος. Καλή επίθεση, χάνει βαθμούς όμως από την κακή της άμυνα και εκτός έδρας αποδυναμώνεται. Δεν είμαι σίγουρος αν θα σκοράρει, αλλά εκτιμώ ότι η Σαρλερουά δεν θα χάσει την ευκαιρία λίγες στροφές πριν το τέλος. Πάμε να τη στηρίξουμε. 1 στο 1.61 (Novibet).

Μπρέντφορντ-Λιντς (21:45): 
Πάμε στην Τσάμπιονσιπ με την οποία θα ολοκληρώσουμε τις προβλέψεις μας. Η Μπρέντφορντ έχει μια εξαιρετική ομάδα φέτος, είναι στα πλέι οφ, θα παίξει σε αυτά και στοχεύει σε κάτι καλύτερο. Αν προκύψει, δεν απέχει πολύ είναι η αλήθεια, θα προσπαθήσει να πιάσει τη 2η θέση της απευθείας ανόδου. Είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, απέχει μόλις 2 βαθμούς από τη 2η Λιντς και καλπάζει! Η Λιντς του Μπιέλσα καταφέρνει σιγά σιγά να πετάξει στον καιάδα ό,τι έχτισε με τόσο κόπο, όπως ακριβώς και πέρσι. Είναι ακόμα 2η αλλά έχει μία νίκη και 5 ήττες στους 6 τελευταίους αγώνες της. Πρέπει να λύσει τον γρίφο του γκολ, αυτό στερήθηκε προχθές και έχασε βαθμούς στο Νότιγχαμ. Η Μπρέντφορντ σκοράρει κι έχει λόγω έδρας και κατάστασης τον πρώτο λόγο. Αν δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς η Λιντς δεν την βλέπω καλά. Αναγκασμένες να παίξουν με πάθος, κίνητρο και με μεγάλη ανάγκη τη νίκη είναι οι δυο τους. Κλίνω προς το Χ. Αλλά για να μειώσω το ρίσκο, πάω στα γκολ. GG στο 1.75 (Novibet).

Οι αποδόσεις είναι από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα η οποία διαθέτει καθημερινές προωθητικές ενέργειες* όπως το: Novibet μάντεψε ποιο, το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις έπαθλα*. Καλή τύχη!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα