Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος Ξενοδόχων Ξάνθης: Σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο

Κοινοποίηση

karnavali-xanthis



Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον κοροναϊό.

Μιλώντας στον Focus 103,6 Fm  ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος σχολίασε την εν λόγω απόφαση λέγοντας πως θα έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στην πόλη.

«Με την ακύρωση του καρναβαλιού στην Ξάνθη θα έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα» είπε ο κ. Ιερόπουλος και συμπλήρωσε ότι «τα ξενοδοχεία έχουν προπληρωθεί και έχουν λάβει τα απαραίτητα εμπορεύματα». «Δεν μπορούμε να κάνουμε επιστροφή χρημάτων» τόνισε και συνέχισε «Δεν γίνεται ενώ βγαίνουμε για καφέ και πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ να ακυρώνεται το καρναβάλι».

Σημείωσε δε ότι η εν λόγω απόφαση του κ. Κικίλια «δεν ήταν σωστή» λέγοντας «έσπειραν πανικό χωρίς λόγο». «Ο κοροναϊός κατ’ επιλογή θα χτυπήσει μόνο στις παρελάσεις; Αν είναι τόσο σοβαρό το θέμα να μας πάνε σε κατ’ οίκον περιορισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερόπουλος.

«Οι διοργανωτές έχουν απευθυνθεί στους δημάρχους της περιοχής ώστε να μην ακυρωθεί το καρναβάλι» δήλωσε ο ίδιος. «Ας μην πανικοβάλλουμε τον κόσμο» είπε.

Δείτε τη συνέντευξη του ίδιου και στο ENA Channel 

Με πληροφορίες από Focus, ENA Channel

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα