Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά στοίχημα: Το 1.61 στο ΟΑΚΑ και τα γκολ στη Γερμανία

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ένα ακόμα ενδιαφέρον σαββατοκύριακο με σχετικές εκπλήξεις, γκολ, θέαμα και χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Οι ομάδες προέρχονται από δυνατά ματς, από εμβόλιμες αγωνιστικές, από αγωνιστικές κυπέλλων και πρέπει να προσέχουμε πολύ ιδίως μετά και τον ερχομό των ευρωπαϊκών αγώνων σε λίγες μέρες. Πλούσιο το κουπόνι της Κυριακής, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές επιλογές. Έχουμε ντέρμπι και σήμερα, έχουμε δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες από Ισπανία και Γερμανία και παρόλο που είναι χαμηλές οι αποδόσεις, αν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να φέρουν ταμεία. Πάμε σε αναλύσεις και προτάσεις.

Γκλάντμπαχ-Κολωνία (16:30): 
Ξεκινάμε με τον αγώνα από την Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Κολωνία. Η Γκλάντμπαχ έχει υποχωρήσει από την πρώτη θέση αλλά έχει μείνει κοντά σε αυτήν και παραμένει ανταγωνιστική. Είναι μόλις μια νίκη μακριά από την κορυφή και αν δεν ισοφάριζε η Λειψία στο τέλος,  η Γκλάντμπαχ θα έφευγε με μια σπουδαία νίκη. Σκόραρε δις, ήταν πολύ καλή αλλά έχασε τον Πλεά με κόκκινη. Σε 5 αγώνες έχει μια ισοπαλία και μια ήττα. Με ομάδες κάτω της δεκάδας τα πάει περίφημα και γενικότερα είναι ομάδα που σκοράρει αλλά δέχεται γκολ. Όμως αυτό δεν της κοστίζει βαθμολογικά. Αήττητη εντός. Η Κολωνία έχει μόνο δύο νίκες εκτός με την Γκλάντμπαχ και μάλιστα με το ίδιο σκορ          (1-2). Βρίσκει γκολ απέναντι στην Γκλάντμπαχ και όταν το κάνει συνήθως την δυσκολεύει. Έχει βελτιώσει πολύ την επίθεσή της και έχει ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά, τόσο ώστε να έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι δύσκολη ομάδα, σκληρή και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Δύσκολο ματς σε αυτό το χρονικό σημείο και θα πάμε με τα γκολ. GG στο 1.50 (Stoiximan).

Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:00):
Συνεχίζουμε με Ισπανία και το ματς της Ρεάλ που φιλοξενείται από την Οσασούνα. Αποκλεισμό-σοκ είχε η Ρεάλ πριν λίγες μέρες στο Μπερναμπέου από την εξαιρετική Σοσιεδάδ για τους 4 του ισπανικού κυπέλλου και μάλιστα με 3-4. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη με διαφορά τριών βαθμών από την Μπαρτσελόνα και η ήττα από την Σοσιεδάδ ήταν η πρώτη μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ επί ισπανικού εδάφους είχε να ηττηθεί από την Μαγιόρκα. Έπαιξε με επιπολαιότητα, σκόραρε 3 γκολ, αλλά πληγώθηκε από τα 4 που δέχθηκε. Πολύ καλή εκτός έδρας με νίκες απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται εκτός της δεκάδας. Η Οσασούνα δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο φέτος, στην επάνοδό της στην κορυφαία κατηγορία. Σκοράρει συχνά, δέχεται γκολ, αλλά με τις πρώτες 5 ομάδες του πίνακα δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο. Ισοπαλία με Μπαρτσελόνα, νίκη με Βαλένθια, ισοπαλία με Σεβίλη. Έχει μέτρια παράδοση με την Ρεάλ, που πάει στην Παμπλόνα με άγριες διαθέσεις, αφενός για να ‘’ξεπλύνει’’ το 3-4 αφετέρου για να μείνει μόνη πρώτη. Πάμε με την Ρεάλ. 2 στο 1.55 (Stoiximan).

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30): 
Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι της Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Δύο ομάδες που στην κανονική διάρκεια διεκδικούν την τρίτη θέση και έχουν 4 βαθμούς διαφοράς μεταξύ τους. Αμφότερες είναι επιθετικές ομάδες, έχουν καλές άμυνες και προέρχονται από αγώνες κυπέλλου που δεν τα πήγαν καλά και σίγουρα ρόλο θα παίξει η κούραση. Ο Παναθηναϊκός έχασε εύκολα με 2-0 στην Τούμπα, η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία στο Αγρίνιο. Ένα 0-0 μεταξύ τους ενώ συνήθως σημειώνονται γκολ. Κίνητρο υπάρχει, θέληση και πάθος θα υπάρξει και δε θα ρισκάρουμε με κάποιο σημείο. Εκτιμώ ότι θα προσέξουν πολύ και θα προσπαθήσουν να χαμηλώσουν τον ρυθμό. Συνυπολογίζοντας κούραση και χαρακτήρα του παιχνιδιού πάμε στα λίγα γκολ. Under 2.5 στο 1.61 (Stoiximan).

Διαβάστε εδώ τα σημερινά προγνωστικά απο τους συντάκτες του Sportbet.gr Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα