Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά: Τα φώτα στο ΟΑΚΑ

Κοινοποίηση

Για ακόμα μία φορά την Κυριακή, έχουμε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα και πάντα τα ντέρμπι ξεχωρίζουν στα φίλαθλα βλέμματα. Είμαστε σχεδόν τα μισά της αγωνιστική περιόδου και υπάρχουν πολλά παιχνίδια με βαθμολογικό κίνητρο και όχι μόνο. Το κίνητρο διαδραματίζει, σημαντικό ρόλο στα προγνωστικά στο το πάμε στοίχημα

Κομβικό παιχνίδι το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Στην Super League, δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για τις δύο ομάδες, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θέλει να εδραιωθεί βαθμολογικά στην πρώτη εξάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ, να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, έπειτα από την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις προσφάτως, δεν είναι άδικο να πούμε ότι ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ, δεν είναι στα καλύτερα του, κερδίζει οριακά, χωρίς να αφήνει ικανοποιημένους τους φιλάθλους του.
Καλύτερα, να αφήσουμε το τελικό αποτέλεσμα κατά μέρος και να ποντάρουμε στο γκολ γκολ στο ντέρμπι, η απόδοση στο αμφίσκορο είναι σε απόδοση πάνω από 2,00 και υπάρχει αξία στα προγνωστικά.

Ευκαιρία διπλού στο Περιστέρι
Νωρίτερα, στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ, σε άλλη μία ενδιαφέρουσα μονομαχία. Ο Ατρόμητος παλεύει για την είσοδο του στα Πλεϊ Οφ, ενώ η ΑΕΚ, είναι εδραιωμένη στην τρίτη θέση και δεν απειλείται ιδιαίτερα.

Ο Ατρόμητος, προέρχεται από δύο ήττες με κακές εμφανίσεις, η ΑΕΚ, έχει χάσει μόνο στην Τούμπα τελευταία και με τον Καρέρα στον πάγκο της, αρνείται να χάσει. Περιμένω η ΑΕΚ, να δείξει την ανωτερότητα της στην ασταθή αμυντική γραμμή των Περιστεριωτών και να βρει τον τρόπο να φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Το διπλό σε απόδοση πάνω από 2,00, πρέπει να μπει στο παιχνίδι μας.

Αμφίσκορο στο Μπέρνλι — Άρσεναλ
Στην Premier League, η αγωνιστική ημέρα ξεκινά με την μονομαχία της Μπέρνλι με την Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στους 30 πόντους, βρισκόμενες οριακά, λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε καμία από τις δύο, είναι αλλοπρόσαλες και ευάλωτες αμυντικά. Θα ποντάρω και εδώ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που άλλωστε πραγματοποιούν πολύ συχνά. Το αμφίσκορο, μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικές σελίδες

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα