Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Ντέρμπι Διπλασιασμού στο ΟΑΚΑ

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ακόμα μία μέρα έφτασε για εμάς, ακόμα μία μέρα στη δουλειά. Κυριακή σήμερα, η τελευταία μέρα ενός συναρπαστικού και ενδιαφέροντος σαββατοκύριακου, ενός διημέρου με πολλά γκολ, θέαμα και φυσικά συναρπαστικά παιχνίδια. Είδαμε πολλά, είδαμε ανατροπές στο 90+, είδαμε φαβορί να δέχονται πλήγματα και άλλες ομάδες να επηρεάζονται από την κούραση και τα συνεχή ματς και να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες των αγώνων. Θέλει μεγάλη προσοχή, θέλει έξυπνες λύσεις και φυσικά για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Πάνω από όλα, η τύχη, η έμπνευση και η μελέτη. Σήμερα έχουμε μπροστά μας, εκ πρώτης όψεως κυρίως, ένα εξαιρετικό κουπόνι, με πολλές επιλογές, πολλά ματς να μας περιμένουν, θα έλεγα πολύ δελεαστικές αποδόσεις και ομάδες με κίνητρο, που μας κλείνουν το μάτι. Έχουμε τη Βιγιαρεάλ, ως κολόνα που λέμε στοιχηματικά και το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Δύο επιλογές, μετρημένες και εμπνευσμένες. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30): 
Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ένα μεγάλο παιχνίδι, μια σπουδαία αναμέτρηση, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Αλιγιάρ Αγκάεφ από το Αζερμπαϊτζάν θα διευθύνει το ματς που θα κρίνει σίγουρα πολλά, τουλάχιστον σε μια πρώτη φάση, καθώς έχουμε και τα πλέι οφ και εκεί θα δούμε ξανά τις δύο ομάδες. 2-2 το πρώτο ματς στην Τούμπα με έναν Παναθηναϊκό εξαιρετικό σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αρχίζει και εμφανίζει σταθερότητα, πίστη και εφαρμόζει το πλάνο που ο ίδιος θέλει. Είναι αήττητος για πάνω από 6 σερί αγώνες και αυτό μεταφράζεται με 18 βαθμούς. Είναι πλέον 4ος και έχει βάλει πλώρη για την 3η θέση. Έχει τα φόντα και μπορεί να τα καταφέρει. Είναι μια ομάδα γρήγορη, έχει πολύ καλή άμυνα και αποδίδει πολύ καλά στην επίθεση. Σκοράρει πλέον εύκολα, διατηρεί το μηδέν στην άμυνα και δεν έχει χάσει ντέρμπι! Αυτό δείχνει μέταλλο και σκληρή ομάδα. 1-1 με Ολυμπιακό εντός ενώ ετοιμάζεται και με ΠΑΟΚ σήμερα να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει 2-2 με ΑΕΚ και 1-1 με Ολυμπιακό εκτός και επίσης δεν έχει χάσει ντέρμπι εδώ και 2 χρόνια σχεδόν!! Τρομερό μέταλλο επίσης, μία ήττα μονάχα εκτός με Άρη (4-1) και χαρακτηρίζεται από πολύ δυνατή επίθεση αλλά ευάλωτη άμυνα. Ευάλωτη, όσον αφορά μια ομάδα πρωταθλητισμού. Σκοράρει πανεύκολα, είναι σκληρή ομάδα, θα στερηθεί όμως τον βράχο της άμυνας, Κρέσπο. Είναι μόνος πρώτος, έχει πολύ καλή παράδοση με Παναθηναϊκό εκτός και πάντα σκοράρει. Μεγάλο κίνητρο σε μεγάλο ματς. Πάμε με το κίνητρο. GG στο 2.00 (Stoiximan).

Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (19:30): 
Η Βιγιαρεάλ, με την οποία ολοκληρώνουμε για σήμερα, είναι εξαιρετική φέτος, είναι 8η και βάζει πλώρη για κάτι πολύ καλό. Αυτό είναι μια έξοδος στην Ευρώπη. Εξαιρετική εντός, βρίσκει πάντα γκολ και με ομάδες εκτός 5άδας είναι αήττητη. Έχει πολύ καλές μονάδες, έχει πλάνο και πίστη. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίζει βαθμούς ακόμα και με δυσκολία. Καλή η Οσασούνα, βρίσκει γκολ εκτός, αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν έχει τόσο ισχυρό κίνητρο και δύσκολα θα πάρει κάτι σήμερα. Πάμε με τον άσο. 1 στο 1.72 (Stoiximan).

Για περισσότερα παμε στοιχημα προγνωστικα οπαπ, επισκεφθείτε το στοιχηματικό  portal Sportbet.gr. Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα