Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: To 1.85 στο Μονακό και η άμυνα της Ατλέτικο

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκαν όλοι οι εμβόλιμοι αγώνες καθώς και αυτοί του κυπέλλου και πλέον ακάθεκτοι εισερχόμαστε σε ένα ιδιαίτερο, ενδιαφέρον και πλούσιο –από αγώνες- σαββατοκύριακο. Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό έχουμε να πούμε ότι είχαμε μία εβδομάδα χωρίς εκπλήξεις. Τα φαβορί επιβεβαίωσαν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, κέρδισαν την πρόκρισή τους στα κύπελλα των χωρών τους, κέρδισαν τους αγώνες των πρωταθλημάτων τους και εμείς απολαύσαμε γκολ και θέαμα. Παρασκευή σήμερα, η έναρξη του στοιχηματικού τριημέρου και παρατηρούμε ευχάριστες αλλαγές στο κουπόνι μας. Η επιστροφή των Δανών, των Αυστριακών και των Τσέχων είναι γεγονός κι έρχονται έπειτα από προετοιμασία, φιλικούς αγώνες και ξεκούραση με άγριες διαθέσεις. Επί του παρόντος όμως, δε θα τους αγγίξουμε. Θα προχωρήσουν τα ματς κι έπειτα θα ασχοληθούμε. Έχουμε όμως άλλες επιλογές και σε αυτές θα επικεντρωθούμε. Αρχικά, θα πάμε στην Γαλλία για το ματς της Μονακό περιμένοντας επιτέλους να κερδίσει και έπειτα θα ολοκληρώσουμε με το παιχνίδι της Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ενδιαφέρουσες επιλογές και πάμε να δούμε τι προτείνουμε για αυτές καθώς και την ανάλυση των παιχνιδιών βήμα-βήμα.

Μονακό-Μονπελιέ (21:45):
Ξεκινάμε με το μεγάλο ντέρμπι του γαλλικού Νότου ανάμεσα στην Μονακό και στην Μονπελιέ. Η Μονακό έχει βρει κάπως έναν ρυθμό χωρίς όμως να είναι η ομάδα που θέλει να βλέπει ο προπονητής της. Ομάδα χωρίς ισορροπίες ή του ύψους ή του βάθους έχει στα 6 τελευταία παιχνίδια 3Ν-3Η. Το σετ των αποδόσεων αδικεί ξεκάθαρα την Μονπελιέ που είναι 5η στην βαθμολογία, θέλει να πετύχει μια έξοδο στην Ευρώπη και είναι πιο σταθερή. Στους 6 τελευταίους αγώνες έχει μονάχα δύο ήττες και με την Μονακό αντίπαλο σήμερα έχει λόγους να αισιοδοξεί. Είναι ομάδα που σκοράρει και παλεύει τα παιχνίδια της. Μεγάλη απώλεια σήμερα ο πρώτος σκόρερ της. Η Μονακό από την άλλη δεν εμφανίζει τα κρούσματα απειθαρχίας του παρελθόντος, δείχνει ένα σχετικά καλό πρόσωπο, αλλά δεν πείθει. Έχει υποχωρήσει πλέον στην 7η θέση και πριν την νίκη με την Αμιάν ήταν ακόμη χαμηλότερη. Σίγουρα όμως η Μονπελιέ είναι μια έμπειρη ομάδα και δεν μπορεί να συγκριθεί με τις Ανζέ και Αμιάν. Καλή εκτός έδρας και σίγουρα έχει πιο ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Θα πάμε στα γκολ, γιατί στο 1.85 η Μονακό δεν παίζεται και φυσικά ήδη ο άσος της έχει κατρακυλήσει. GG στο 1.85 (Stoiximan).

Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00):
Ολοκληρώνουμε με ένα μεγάλο παιχνίδι από την Ισπανία στο οποίο η Βαλένθια συγκρούεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Χωρίς τον Γκαράι θα παραταχθεί η Βαλένθια με μόνο στόχο τη νίκη και φυσικά να φθάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της εντός έδρας ενώ δεν δέχεται πάντα γκολ. Είναι αήττητη εντός έδρας και πετυχαίνει μια μετριότατη Ατλέτικο χωρίς φαντασία, χωρίς πλάνο επιθετικό, χωρίς το πείσμα και την φρεσκάδα του παρελθόντος. Μια Ατλέτικο που δέχεται γκολ και μάλιστα σχεδόν από όλες τις ομάδες. Αμφότερες θέλουν την νίκη αλλά η άμυνα της Βαλένθια μπορεί να κρατήσει ψηλά το γόητρο. Ρισκάρουμε σχετικά με το ng στο 1.75 (Stoiximan).

Όλες οι αποδόσεις είναι από την νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα stoiximan η οποία λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα