Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρόμος στην Ξάνθη – Δύο ένοπλες ληστείες μέσα στο τριήμερο

Κοινοποίηση

xanthi-enoples-listeies


Ξάνθη: Οι άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες προχώρησαν σε δύο ένοπλες ληστείες μέσα στο τριήμερο 

Ανησυχία προκαλούν οι δύο ένοπλες ληστείες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο τριήμερο στην Ξάνθη
Άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες προχώρησαν σε δύο ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικο της Ξάνθης με διαφορά μερικών μόλις ωρών. 

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο 

Θύμα των ένοπλων ληστειών ένα βενζινάδικο που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ η δεύτερα τα ξημερώματα της Δευτέρας. 
Οι Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών. 
“Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την Δευτέρα τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε υπάλληλο πρατήριου υγρών καυσίμων στο νομό Ξάνθης και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με δίκυκλη μοτοσικλέτα” αναφέρει η Αστυνομία για την τελευταία ληστεία. 

Με την απειλή όπλου 

Ακριβώς την ίδια μέθοδο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες και στην πρώτη ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα του Σαββάτου. 
“Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι τις βραδινές ώρες την 21/22-2-2020, διέπραξαν ληστεία σε βάρος υπαλλήλου πρατήριου υγρών καυσίμων στο νομό Ξάνθης. 

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε τον υπάλληλο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στην οποία ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση” αναφέρει η Αστυνομία για το συμβάν. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα