Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Μεγάλη συμμετοχή στον χορό των Ποντίων

Κοινοποίηση

xanthi-xoros-pontion



Ετήσιος χορός Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης με μεγάλη συμμετοχή 

«Όσο υπάρχουν μικρά παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν ποντιακά, μπορούμε να νοιώθουμε υπερήφανοι και αισιόδοξοι ότι ο Ποντιακός Ελληνισμός θα συνεχίσει την πορεία που του πρέπει», τόνισε ο Πρόεδρος, στο σύντομο καλωσόρισμα και έκφρασης ευχαριστιών στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που δημιούργησαν αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2020.

Ανάμεσα τους φίλοι από τα αδελφά Σωματεία «Τραπεζούντα» , «Εύξεινος Πόντος» και «Σαππών» Κομοτηνής, Κεχροκάμπου, «Νέστος» Χρυσούπολής, Μικρασιατών Ξάνθης, ΦΕΞ, «Πυρρίχιος» Δράμας και Κιζαριωτών, Ποντίων χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες»..
 
Χειροκροτήθηκαν θερμά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, junior-παιδικό- που άνοιξαν την εκδήλωση παρουσιάζοντας δείγματα της δουλείας τους που γίνεται από τους εθελοντές χοροδιδασκάλους του Συλλόγου.

Μας τίμησαν με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ευφραιμίδης Νίκολαος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Τσέπελης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Δήμου Ξάνθης κ. Μπούτος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Ασκαρίδη Ηλάς, ο Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων κ. Κουρτίδης Κωνστανίνος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Ταρενίδης Παναγιώτης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης , ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι,
 
Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Κώστας Θεοδοσιάδης, Ιωαννίδης Γιώργος, Μπάμπης Κεμανετζίδης , Δημήτρης Ξενιτόπουλος, Γιώργος Πετρίδης και ο Δημήτρης Θωΐδης με το θαυμάσιο πρόγραμμα τους κράτησαν στις πίστες χορού τους θαμώνες μέχρι τις πρωινές ώρες.
 
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
•Όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης
τους μουσικούς του Συλλόγου μας Ελευθεριάδη Αθανάσιο, Κουμουλίδη Γιώργου, Τσαρμαντίδη Κώστα και Μιχάλη Θεοχαρίδη που πλαισίωσαν την παρουσίαση των χορευτικών μας.
•Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την μεγάλη τους συμμετοχή και αγάπη προς τον Σύλλογο μας.
•Τα Μ.Μ.Ε της πόλης μας για την προβολή της εκδήλωσης.
•Τον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης που συνέδραμε με δωροθέτηση την εκδήλωση.

Καλές αποκριές. Και του χρόνου

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα