Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναλήψεις μετρητών – Ενημέρωση από τις Τράπεζες στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

analipseis-metriton-xanthi


Ξάνθη: Ειδικές οδηγίες και ενημέρωση προς τους συναλλασσόμενους για τις αναλήψεις μετρητών παρέχουν οι Τράπεζες και στην Ξάνθη. 

Σε ειδικές ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στο σύνολο σχεδόν των τραπεζικών υποκαταστημάτων παρέχονται διευκρινήσεις σχετικά με το πόσα χρήματα μπορούν να βγάζουν οι πολίτες από τα ταμεία των τραπεζών καθώς και τις συναλλαγές για τις οποίες πρέπει να επισκεφθούν τα ΑΤΜ

Αναλήψεις μετρητών – Τράπεζες Ξάνθη 

Από Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, περιορίζονται οι συναλλαγές στα καταστήματα με φυσική παρουσία και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
  • Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
  • Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobilebanking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
  • Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.
Τα νέα μέτρα έχουν ως στόχο τον περιορισμό των ατόμων που εισέρχονται στις τράπεζες και εντάσσονται στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Την ίδια στιγμή οι συναλλαγές στα ΑΤΜ παραμένουν ως έχουν. 
atm-metrita-analipseis
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα