Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Στοίχημα: Combo bet στη «Zweite Bundesliga»

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Πρωτόγνωρα τα όσα βιώνουμε και θα βιώσουμε και επειδή το στοίχημα πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα, θα ήθελα να τονίσω ότι είναι σοβαρά τα πράγματα και προέχει η υγεία μας. Επομένως, προμηθευόμαστε κάρτες ‘’paysafe ‘’ και για όσο υπάρχει αγωνιστική δράση παίζουμε μέσω διαδικτύου. Συν τοις άλλοις λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης όσο σχολαστικά και αυστηρά είναι. Επειδή όμως όσο υπάρχει αγωνιστική δράση εμείς θα είμαστε εδώ για εσάς και σήμερα έχουμε ένα κουπόνι που λόγω των αναβολών είναι μικρό και εξαιρετικά περιορισμένο. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν αγώνες, έστω και κεκλεισμένων των θυρών και σε αυτά θα πάμε. Έχουμε κάνει τρεις επιλογές εκ των οποίων οι 2 είναι από την Γερμανία. Προσοχή, επειδή δεν έχουμε ενημέρωση ακόμα και αυτήν την ώρα που γράφονται αυτές οι σειρές, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μεν, χωρίς κόσμο δε. Πάμε να δούμε τι επιλογές έχουμε και την ανάλυση των αγώνων.

Γκρόιτερ Φιρθ-Αμβούργο (19:30):
Ξεκινάμε από τον αγώνα της Γερμανίας, ανάμεσα στην Γκρόιτερ Φιρθ και το Αμβούργο, ένα δύσκολο παιχνίδι, που πρέπει και αυτό, όπως και τα υπόλοιπα, να τα κερδίσει η ομάδα του Αμβούργο, αν θέλει να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Το Αμβούργο είναι τρίτο με 44 βαθμούς, 45 έχει η δεύτερη Στουτγκάρδη και 41 έχει η 5η Χάιντενχαϊμ. Οπότε καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν τη 2η καλύτερη επίθεση και τη 3η καλύτερη άμυνα, σε πολλά παιχνίδια έχει αδικήσει τον εαυτό του και το πληρώνει. Εκτός έδρας είναι η 4η καλύτερη ομάδα και αυτό δίνει ελπίδες για νίκη σήμερα έστω για να πάρει ένα βαθμό. 2/3 ισοπαλίες έχει στις αναμετρήσεις τους με την Φιρθ το Αμβούργο με σκορ 0-0/1-1 και μια νίκη με 0-1 το 2012. Μόλις 4 ήττες έχει η Γκρόιτερ Φιρθ εντός έδρας από Μπίλεφελντ, Ανόβερο, Κίελο και Άουε. Σκοράρει εντός κατά μεγάλο ποσοστό ενώ δέχεται και σχετικά εύκολα γκολ. Το Αμβούργο από την άλλη, είναι η χαρά της ισοπαλίας με 12 ισοπαλίες σε 20 αγώνες και 4 νίκες. Καλή αγωνιστική παρουσία, αλλά λείπουν οι βαθμοί και οι νίκες. Πολλά gg και αυτό του στερεί τη 2η θέση τουλάχιστον. Πιστεύω θα έχουμε γκολ, τουλάχιστον από τις δύο πλευρές και αυτό που ίσως χαμογελάσει λόγω κινήτρου, να είναι το Αμβούργο, αφού η Φιρθ είναι μεν 5η, αλλά απέχει σχεδόν 10 βαθμούς από την άνοδο. Χ2+over 1.5 στο 1.55 (bet365).

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Λυών-Ρεμς (22:00) (Update: αναβολή λόγω κορωνοϊου)
Ολοκληρώνουμε επίσης με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θηρών, ανάμεσα στη Λυών και την Ρεμς. Κοινός στόχος για τις δύο ομάδες η 4η θέση που κατέχει η Λιλ και οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη. Ένας ο βαθμός διαφοράς μεταξύ τους με τη Ρεμς να είναι πάνω από τη Λυών. Βέβαια, η φόρμα των ομάδων εκτός της βαθμολογίας δείχνει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ρεμς είναι ομάδα των λίγων γκολ, όπως η Λυών. Και οι δύο αρέσκονται στον έλεγχο του ρυθμού και δε θέλουν υψηλό σκορ. Μόλις δύο από τις 6 φορές που συναντήθηκαν τα παιχνίδια τους ήρθαν over 2.5. Δυνατό ματς, δύσκολο ματς και πιστεύω, όποια ομάδα το βάλει, κέρδισε. Πάμε με τα λίγα γκολ. 0-1 γκολ στο 2.60 (bet365). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα