Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Τα Combo bets και το διπλό της Πόρτο

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κουπονιού! Καθαρά Δευτέρα σήμερα και ερχόμαστε από ένα ενδιαφέρον, εντυπωσιακό και γεμάτο εκπλήξεις σαββατοκύριακο. Φαβορί που δεν βγήκαν, ομάδες που κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να εκμεταλλευτούν την κούραση άλλων και από τα όσα είδαμε δεν ήταν αποτελέσματα που χαροποίησαν τους παίκτες. Σήμερα, αν και Δευτέρα έχουμε ένα πλούσιο κουπόνι με καλές επιλογές και ωραία παιχνίδια. Ομάδες που έχουν φόρα από την ευρωπαϊκή τους επιτυχία μεσοβδόμαδα και μπορούν και πρέπει να πετύχουν νίκες, ομάδες που μπορούν σκοράρουν και έχουν κίνητρο. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις των επιλογών μας για σήμερα. Σε Πορτογαλία και Τουρκία θα πάμε με 2/3 επιλογές να αφορούν την Ιβηρική και συνδυασμούς με σημεία. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Μπασακσεχίρ-Γκαζιαντέπ (19:00):
Ξεκινάμε από την Τουρκία και την φορμαρισμένη Μπασακσεχίρ, η οποία προκρίθηκε με δραματικό τρόπο απέναντι στην Σπόρτινγκ και σήμερα υποδέχεται την μαχητική Γκαζιαντέπ. Η Μπασακσεχίρ φέτος είναι εξαιρετική, είναι προς το παρόν τρίτη, αλλά κερδίζοντας σήμερα θα καταφέρει να πιάσει και πάλι κορυφή. Στηρίζεται στην αποτελεσματική της επίθεση και στην ατσάλινη άμυνά της, αφού έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Είναι σε άριστη κατάσταση και ψυχολογία μετά και την πρόκρισή της και εντός έδρας είναι αήττητη για το τουρκικό πρωτάθλημα. Μία ισοπαλία έχει με την Κονιασπόρ και έκτοτε μόνο νίκες. Για να είναι σίγουρη πρέπει να σκοράρει άνω του ενός γκολ ενώ δεν είναι απίθανο να σκοράρει η Γκαζιαντέπ, που αν αυτό συμβεί θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει 2+ γκολ. Η Γκαζιαντέπ είναι ομάδα που βρίσκει γκολ εκτός έδρας αλλά όχι με τις ομάδες της τριάδας, καθώς όσες φορές έπαιξε δεν σκόραρε. Βαθμολογικά είναι στη μέση και το κίνητρο της Μπασακσεχίρ θα υπερισχύσει. 1+over 1.5 στο 1.63 (Stoiximan).

Σάντα Κλάρα-Πόρτο (21:30):
Πηγαίνουμε στην Πορτογαλία με την οποία και θα ολοκληρώσουμε τις προβλέψεις μας. Η Πόρτο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League και πλέον στρέφει την απόλυτη προσοχή της στο πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει μέσω της νίκης της απέναντι στην Μπενφίκα να πάρει και ψυχολογία, η ομάδα της έχει δέσει και πλέον παίζει όπως πρέπει ώστε να φτάσει στον στόχο της. Έναν βαθμό μόλις απέχει από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και μετά και το δύσκολο σκόπελο απέναντι στην Μορεϊρένσε έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Σάντα Κλάρα. Η Σάντα Κλάρα είναι αδιάφορη, έχει καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να μην κινδυνεύει με υποβιβασμό και να εμφανίζεται σήμερα αδιάφορη. Δεν θα παρατήσει το παιχνίδι αλλά το κίνητρο και η θέληση της Πόρτο είναιστοιχεία που τη χρίζουν φαβορί. Δε θα έχει απουσίες, θα είναι πλήρης και πιστεύω όσο δύσκολα και να περάσει στο νότο θα τα καταφέρει. 2 στο 1.51 (Stoiximan).

Μπενφίκα-Μορεϊρένσε (22:45):
Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της πρωτοπόρου Μπενφίκα απέναντι στην Μορεϊρένσε, που όσο και να πάλεψε με την Πόρτο δεν τα κατάφερε. Η Μπενφίκα θέλει νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αφού ο αποκλεισμός της από την Σαχτάρ έφερε πίκρα. Η γηπεδούχος είναι το απόλυτο φαβορί, έχει καλή παράδοση με γκολ και νίκες απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο και είναι έτοιμη να το κάνει και σήμερα. Θέλει να παραμείνει πρώτη, θέλει τη νίκη και θέλει να πάρει τον τίτλο. Ελπίζω να έχει και διάθεση για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 1+over 2.5 στο 1.63 (Stoiximan). 

Οι αποδόσεις είναι από την στοιχηματική ιστοσελίδα Stoiximan και ενδέχεται να αλλάξουν. Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα