Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Δύο έδρες που πληρώνουν καλά!

Κοινοποίηση

stoixima

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε μια κοπιαστική αλλά κι ενδιαφέρουσα εβδομάδα –στοιχηματικά και αγωνιστικά  μιλώντας- που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δε μας έκανε σοφότερους ούτε και παρουσιάστηκαν τρομερές εκπλήξεις, οπότε μάλλον πολλοί παίκτες θα χαροποιήθηκαν. Τα πράγματα όμως στο στοίχημα είναι δύσκολα αφού πρόκειται για μια απρόβλεπτη ενασχόληση και σίγουρα οι μπουκ θα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για τα όσα τυχόν έχασαν, αν έχασαν μεσοβδόμαδα. Με προσοχή και σύνεση θα κινηθούμε σήμερα και μπροστά στο μεγάλο κουπόνι για σήμερα Σάββατο έχουμε καταλήξει σε 2 προγνωστικά στοιχήματος, οι οποίες αφορούν ομάδες που δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις πέραν των εγχώριων πρωταθλημάτων τους και αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα. Γερμανία, και Γαλλία στο μενού επιλογής. Πάμε να δούμε αναλύσεις για κάθε παιχνίδι και φυσικά τις προτάσεις μας.

Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνο (16:30):
Ξεκινάμε από την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από την Μπουντεσλίγκα όπου η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Ουνιόν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η γηπεδούχος βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και θέλει να ανέβει κι άλλο αν κερδίσει σήμερα. Στόχος της η έξοδος στην Ευρώπη από την οποία απέχει μόλις 3 βαθμούς και κρίνοντας από την αγωνιστική της παρουσία είναι ελάχιστοι και μπορεί να τα καταφέρει. Η Φράιμπουργκ έχει και φέτος ένα συμπαγές σύνολο, που βρίσκει γκολ και ειδικά εντός έδρας έχει δημιουργήσει μια συμπαγή και καλή άμυνα. Κατάφερε να κερδίσει ή και να κόψει βαθμούς από σαφώς καλύτερες ομάδες η σημερινή της αντίπαλος όσο αξιόμαχη κι αν είναι, γιατί είναι, λογικά θα δυσκολευτεί πολύ. Εδώ και 3 αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη και δεδομένου ότι παίζει με μια αδιάφορη ομάδα που έχει σωθεί και δεν έχει στόχο είναι υποχρεωμένη να κερδίσει σήμερα. Τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν και μια νίκη θα της δώσει και ψυχολογική ώθηση. Η Ουνιόν είναι ομάδα που θα βρει γκολ και αν την υποτιμήσεις θα κάνει τη ζημιά, αλλά είναι αυτό που θα λέγαμε πιο σωστά ομάδα έδρας. Θα παλέψει αλλά η πολύπειρη Φράιμπουργκ ξέρει τι πρέπει να κάνει. 1 στο 1.87 (Stoiximan).

Ντιζόν-Τουλούζ (21:00): 
Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι από την Γαλλία ανάμεσα στην Ντιζόν και την Τουλούζ που ειδικά για την Ντιζόν έχει χαρακτήρα τελικού. Υποδέχεται την Τουλούζ, που είναι τελευταία, έχει μόλις 13 βαθμούς και θέλει τουλάχιστον 14 στα εναπομείναντα 13 παιχνίδια για να έχει ελπίδες με την προϋπόθεση οι αντίπαλοί της να μην πάρουν βαθμούς. Φαίνεται όμως ότι έχει αποδεχθεί τη μοίρα της αφού οι συνεχείς αλλαγές προπονητών, αγωνιστικών πλάνων και η απουσία σχεδίου την έχουν καταστρέψει. Είναι η χειρότερη ομάδα, η χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας και αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει την καλύτερη έδρα σε σχέση με τις ομάδες της δεύτερης δεκάδας, είναι εξαιρετική εντός και έχει ηττηθεί μόνον από Μπορντό, Παρί, Ρεμς και Σεντ Ετιέν ενώ με τις ομάδες μετά τη δεκάδα έχει νίκες. Η Τουλούζ έχει μόλις 4 ισοπαλίες στον ωκεανό των ηττών της εντός έδρας και δεν υπάρχει ματς πλην της Αμιάν που να μην δέχτηκε γκολ. Πάμε με την καλύτερη ομάδα και με αυτή που έχει κίνητρο. 1 στο 1.87 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα