Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έβρος: Η πρώτη περιπολία του θηρίου Survivor R στον ελληνικό φράχτη

Κοινοποίηση

evros-emak



Το τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας της Αυστρίας έκανε την πρώτη του περιπολία το πρωί της Τετάρτης και ξάφνιασε τους Τούρκους

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το ethnos.gr και φέρνει στο φως την πρώτη περιπολία του νέου αμυντικού υπερόπλου που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις μετά τη συνδρομή της Αυστρίας.

Το πρωί της Τετάρτης, 11 Μαρτίου, έφτασε στις Καστανιές το θηριώδες 4χ4 με την ονομασία Survivor R. Πρόκειται για όχημα μεταφοράς προσωπικού γερμανικής κατασκευής που διαθέτει θερμικές κάμερες, προστασία των αξιωματικών και των χειριστών του ακόμα και σε χημικό πόλεμο και επιχειρησιακή δυνατότητα σε ακραίες συνθήκες. Ανήκει στην αστυνομία της Αυστρίας, η οποία διαθέτει 30 παρόμοια οχήματα.

Το Survivor R έχει βάρος 15 τόνους και έκανε την πρώτη του περιπολία κατά μήκος του φράχτη το πρωί της Τετάρτης, «ξαφνιάζοντας» τους Τούρκους που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι Τούρκοι, ωστόσο, έχουν στη διάθεση τους το γνωστό Hizir, το οποίο έχει πολλές ομοιότητες εμφανισιακά με το Survivor R και μάλιστα εξάγουν και σε πολλές χώρες. Ένα από αυτά βρίσκεται πίσω από τους Τούρκους αξιωματικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα