Συνεχίζονται τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Ξάνθη

Συστηματικοί παραμένουν οι έλεγχοι της Αστυνομίας στην Ξάνθη για την επιβολή των μέτρων απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων.

Το μέτρο είναι σε ισχύ από τα ξημερώματα της Δευτέρας και στην Ξάνθη έχουν βεβαιωθεί ήδη πάνω από 10 παραβάσεις και τα αντίστοιχα πρόστιμα. Συνολικά στην ΑΜΘ από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και το μεσημέρι είχαν επιβληθεί πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις σε 29 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν να έχουν μαζί τους υπεύθυνες δηλώσεις που να δικαιολογούν την έξοδο τους ή να έχουν στείλει sms στο 13033.

Εντατικοί έλεγχοι σε όλη την χώρα


Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σήμερα από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια (541) παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:

(156) στην Αττική,
  (56) στην Κρήτη,
  (51) στα Ιόνια Νησιά,
  (51) στη Δυτική Ελλάδα,
  (39) στην Ήπειρο,
  (36) στην Πελοπόννησο,
  (29) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  (28) στην Κεντρική Μακεδονία,
  (24) στο Νότιο Αιγαίο,
  (18) στη Θεσσαλία,
  (18) στη Θεσσαλονίκη,
  (16) στη Στερεά Ελλάδα,
  (16) στο Βόρειο Αιγαίο και
    (3) στη Δυτική Μακεδονία.


Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (3.491) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال