Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έβρος: Νέα ένταση και επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Βίντεο

Κοινοποίηση

evros-nea-epeisodia



Επεισόδια σημειώνονται στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στον Έβρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, μετανάστες έχουν ανάψει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη.

Υπό πίεση βρίσκονται οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στον Έβρο, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν στην τουρκική πλευρά.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. στον Έβρο, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόσφυγες και μετανάστες έχουν στήσει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη, ενώ οι ελληνικές αρχές προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ώστε να τους εμποδίσουν την είσοδο στα ελληνικά εδάφη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKAI.gr (@skaigr) στις

Υπερπτήσεις τουρκικών F16 πάνω από τον Έβρο

Στη δημοσιότητα δόθηκε νωρίτερα βίντεο, το οποίο φέρεται να απεικονίζει τις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τα χερσαία εδάφη του βόρειου Έβρου, σε ύψος μόλις 500 ποδών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσιεύθηκαν, στην περιοχή διακρίνεται και ένα ελικόπτερο, το οποίο φέρεται να ανήκει στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Οι υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών έλαβαν χώρα στις 14:50 το μεσημέρι της Τετάρτης, πάνω από χερσαία περιοχή του βόρειου Έβρου, σε ύψος από 500 έως 10.000 πόδια.

Οπλισμένοι Τούρκοι κομάντο σε φουσκωτά – Βίντεο

Να πραγματοποιούν περιπολία στον ποταμό Έβρο, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, εμφανίζονται άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας, σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στο Twitter.

​Στο βίντεο οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας κρατούν όπλα, ενώ βρίσκονται σε φουσκωτές βάρκες.


​Κατά τον δημοσιογράφο, ο οποίος είναι διευθυντής του σκανδιναβικού δίκτυο έρευνας και παρακολούθησης, με έδρα τη Στοκχόλμη, Έλληνες στρατιώτες επιτηρούν τις κινήσεις των Τούρκων ανδρών.

​Ο Τούρκος δημοσιογράφος είχε δώσει προ ολίγων ημερών στη δημοσιότητα και βίντεο από νυχτερινές περιπολίες των τουρκικών δυνάμεων.
https://sputniknews.gr/

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα