Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Φροντίδα ευπαθών ομάδων – Πρόγραμμα στην Ξάνθη λόγω κορονοϊού

Κοινοποίηση

frontida-efpathon-omadon

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει  ότι,  εκτός από την τηλεφωνική γραμμή 2541066304 στην οποία μπορείτε  να επικοινωνείτε  από τις 07:00 έως τις 22:00  και το e-mail mazisas@cityofxanthi.gr ,  έχετε  επίσης  τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και μέσω της φόρμας εγγραφής στο site  του Δήμου  Ξάνθης, για ακόμη περισσότερη ευκολία, με την εξής διαδρομή:

www.cityofxanthi.gr/menoumespiti 

 και να λαμβάνετε  υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης όπως:
 
1. Την καταγραφή σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθείτε.
 
2. Την καταγραφή σας ως άποροι  και οικονομικά αδύναμοι κάτοικοι  του δήμου που δεν μπορείτε ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθείτε  από τις οικίες σας και αδυνατείτε  να εξυπηρετηθείτε.
 
3. Την εξυπηρέτησή σας για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για όσους δε  μπορείτε  ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθείτε.
 
4. Την προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης (δωρεάν όπου προβλέπεται) και ειδών πρώτης ανάγκης στους άπορους και οικονομικά αδύναμους κατοίκους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.
 
5. Την διεκπεραίωση αιτημάτων σας, όπως είναι η παραλαβή αιτήσεων – η παράδοση πιστοποιητικών και τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς τους πολίτες όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σάββατο και την Κυριακή και τις Αργίες από τις 07:00 έως τις 22:00.

Μείνε σπίτι
Επικοινώνησε
Είμαστε εδώ, για σένα.
 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα