Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Η πρόκριση της ΑΪΚ και η ανάγκη της Στουτγκάρδης για νίκη

Κοινοποίηση

Έχοντας αφήσει πίσω μας ένα όμορφο σαββατοκύριακο με ομαλά και φυσιολογικά αποτελέσματα με νίκες των φαβορί και κανένα απρόοπτο είμαστε έτοιμοι να κοιτάξουμε με προσοχή το κουπόνι μας και να προσπαθήσουμε να κατασταλάξουμε σε κάποιες επιλογές. Χθες όλα κύλησαν πάνω κάτω σε ομαλά και φυσιολογικά επίπεδα, όπως προείπαμε, φαίνεται πως οι ομάδες που δεν έχουν πολλές υποχρεώσεις και δεν έχουν πολλά να κερδίσουν έχουν βάλει τα δυνατά τους και παίρνουν νίκες.  Σημαντική επισήμανση ότι μεσοβδόμαδα θα υπάρχουν αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αυτό είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Το κουπόνι σήμερα δεν είναι καλό και παρέχει πολύ λίγες επιλογές. Βρήκαμε τρεις και η μία εξ αυτών αφορά το σουηδικό κύπελλο, που έχει φτάσει πια στο τελικό στάδιο. Οι άλλες δύο επιλογές προέρχονται από πρωταθλήματα. Να δούμε τώρα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις.

ΑΪΚ Στοκχόλμης-Καλμάρ (19:00):
Ξεκινάμε με το σουηδικό κύπελλο και το παιχνίδι της ΑΪΚ με την Καλμάρ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν άσχημα τις υποχρεώσεις τους με την ΑΪΚ να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα λόγω και Καλμάρ, αφού σε κρίσιμο σημείο έχασε εντός και τελικά να χάνει και το Champions League ενώ η Καλμάρ σώθηκε στο παρά πέντε και πιο συγκεκριμένα στα μπαράζ. Οι πολλές μετεγγραφές που έκανε και το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της είναι οι παράγοντες που την οδηγούν στην μεταμόρφωση που παρατηρούμε σταδιακά. Η ΑΪΚ κινδυνεύει να αποκλειστεί, αν δεν κερδίσει σήμερα, ενώ στα φιλικά της δέχθηκε από όλες τις ομάδες γκολ, σκόραρε αλλά δεν πήρε νίκες. Η ομοιογένεια είναι το ζητούμενο, αφού κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της ίδιο. Η Καλμάρ φαίνεται ότι βρήκε το ελιξίριο, σκοράρει, δεν δέχεται γκολ και μάλιστα κατάφερε σε 5 φιλικά να έχει 4 νίκες, μόλις μία ισοπαλία και δέχθηκε 1 γκολ σε 5 ματς. Κακώς υποτιμάται τόσο από τους μπουκ. Για το λόγο αυτό θα πάμε στα γκολ. Gg στο 1.57 (Stoiximan).

Στουτγκάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30):
Μεγάλο το ματς της zweite liga σήμερα και θα κρίνει εν πολλοίς την άνοδο. Η Στουτγκάρδη είναι πολύ καλή πλέον, ανεβασμένη και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καταφέρνοντας να λύσει θέματα που την απασχολούσαν. Μπορεί να έχει δέσει η άμυνά της αλλά ακόμα κι αν δέχεται γκολ έχει απαντήσεις σκοράροντας. Είναι δεύτερη και θέλει τουλάχιστον να μην χάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι η μόνη άλλωστε που κέρδισε την Μπίλεφελντ εκτός με 0-1. Σίγουρα έχει την εμπειρία και την ομάδα να το κάνει. Η Μπίλεφελντ επίσης δε θέλει ήττα και την ενδιαφέρει να σκοράρει ώστε να είναι στο παιχνίδι. Είναι πρώτη, είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής και δείχνει φοβερή σταθερότητα. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος και να ρισκάρει. Πάμε στην ισοπαλία. Χ στο 3.70 (Stoiximan).

Λέστερ-Άστον Βίλα (22:00):
Ολοκληρώνουμε με την Λέστερ που υποδέχεται τη Βίλα και θέλει νίκη ώστε να ξεφύγει από την Τσέλσι που την απειλεί και φυσικά για να καταφέρει να μη μείνει εκτός τριάδας και Champions League. Είναι καλή ομάδα, έχει διατηρήσει το μέταλλό της και την επιθετική της δύναμη. Η Βίλα κινδυνεύει, δεν είναι σε καλή κατάσταση και αγωνιστικά υστερεί της Λέστερ. Μια σοβαρή Λέστερ κερδίζει και για να είναι σίγουρη πρέπει να το κάνει εμφατικά. 1+over 1.5 στο 1.57 (Stoiximan). Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα