Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη – Πού αναμένονται βροχές

Κοινοποίηση

kairos-vroxes



Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις 

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Στα υπόλοιπα αναμένεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις . Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία το πρωί τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα