Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία Τετάρτη και Πέμπτη – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση

kairos



Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις βοριάδες, χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα στα βόρεια   

Καιρός: Το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα σχηματιστεί στην Αδριατική Θάλασσα τις βραδινές ώρες της Τρίτης 31/03, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, θα κινηθεί γρήγορα ανατολικά επηρεάζοντας το διήμερο Τετάρτης 01/04 και Πέμπτης 02/04/2020 κυρίως τα βόρεια τμήματα της χώρας μας με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα.

Όλα τα νέα για τον καιρό αλλά και τις τοπικές ειδήσεις στην κατηγορία:  Ξάνθη Νέα 

Παράλληλα, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει την κάθοδο ψυχρών αέριων μαζών από την Κεντρική Ευρώπη προς τη χώρα μας από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 01/04, με αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις σε περιοχές της Μακεδονίας με πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Όμως, από τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 02/04 και από τα βόρεια τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν και η κακοκαιρία θα υποχωρήσει.

Η πορεία των ψυχρών αέριων μαζών προς τη χώρα μας, καθώς επίσης και τα εκτιμώμενα ύψη υετού (βροχής / χιονιού) από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 31/03 έως τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 02/04/2020, παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

meteo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα