Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ξάνθη και στην ΑΜΘ

Κοινοποίηση

koronoios-krousmata-xanthi



Κορονοϊός: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή στην ΑΜΘ, και κατ’ επέκταση στην Ξάνθη 

Κορονοϊός Ξάνθη Κρούσματα: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή στην ΑΜΘ, και κατ’ επέκταση στην Ξάνθη 

Αυτό διαβεβαίωσε στο inkomotini.news ο κ. Ευάγγελος Ρούφος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που είναι ένα τα ορισθέντα Νοσοκομεία Αναφοράς της χώρας ως προς τον Κορωνοϊό-Covid 19.

Κορονοϊός: 30 αρνητικά κρούσματα 

Όλο αυτό το διάστημα από όλη την ΑΜ-Θ έχουν διενεργηθεί τεστ κορωνοϊού σε τριάντα περίπου άτομα που εμφάνισαν ικανά συμπτώματα, και όλα έχουν βγει αρνητικά.

Κορονοϊός Ξάνθη Κρούσματα: Την ίδια ώρα σε όλα τα νοσοκομεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προσέρχονται πολίτες εκτιμώντας οι ίδιοι οτι έχουν εκδηλώσει ένα ή περισσότερα από τα συμπτώματα του ιού.

Όπως διαπιστώνεται, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, πρόκειται για ήπια συμπτωματολογία, και υποδεικνύεται στους εν λόγω πολίτες να παραμείνουν σπίτι τους λαμβάνοντας την ανάλογη αγωγή, και αν τα συμπτώματά τους ενταθούν, τότε να αποτανθούν εκ νέου στο νοσοκομείο.

Εξάλλου ο κ. Ρούφος υπενθυμίζει εμφατικά πως όλοι μας, και όχι μόνο όσοι παρουσιάζουν κάποιο ελαφρύ σύμπτωμα, θα πρέπει να πειθαρχήσουμε στη σύσταση “Μένουμε σπίτι”.

Πηγή: inkomotini.news

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα