Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: Σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ στρέφονται οι κάτοικοι στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

koronoios-xanthi-farmakeia



Ξάνθη: Αγοράζουν με το τσουβάλι αντιπυρετικά, αντιβηχικά και αντισηπτικά από τα φαρμακεία

Στα φαρμακεία και στα σούπερ μάρκετ έχουν στρέψει το αγοραστικό τους ενδιαφέρον οι κάτοικοι της Ξάνθης.

Όπως δηλώνουν οι επαγγελματίες του χώρου, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των καταναλωτών στα φαρμακεία της πόλης.

Οι πολίτες προμηθεύονται μάσκες, αντισηπτικά αλλά και αντιπυρετικά και αντιβηχικά φάρμακα από τα φαρμακεία της πόλης. Ελλείψεις σε φάρμακα δεν καταγράφονται ωστόσο οι ειδικοί συνιστούν ψυχραιμία και εφιστούν την προσοχή των πολιτών στα προσωπικά μέτρα προστασίας και υγιεινής. Παράλληλα, τονίζεται πως δεν υπάρχει λόγος οι καταναλωτές να προμηθεύονται φάρμακα τα οποία δεν τα χρειάζονται άμεσα, απλά και μόνο υπό τον φόβο εκδήλωσης συμπτωμάτων.

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ με αντισηπτικά, καθαριστικά και υγρά μαντηλάκια στρέφονται επίσης αρκετοί καταναλωτές στην Ξάνθη. Οι υπάλληλοι ανατροφοδοτούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα ράφια με τα εν λόγω προϊόντα, καθώς η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Τα σχολεία της πόλης, όπως και όλης της Ελλάδας παραμένουν κλειστά, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα ΚΑΠΗ της περιοχής.

Ο κορονοϊός δεν άφησε αλώβητη και την αγορά της Ξάνθης όπου τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μια υποτονική κίνηση.

Αρκετοί είναι οι καταναλωτές που επιλέγουν προσεγμένες μετακινήσεις και κατά συνέπεια αγορές, αναμένοντας τις εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα