Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΤΕΛ Ξάνθης: Αλλαγές δρομολογίων λόγω κλειστών σχολείων

Κοινοποίηση

ktel-xanthis



ΚΤΕΛ Ξάνθης: Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ξάνθης προχωρά σε τροποποιήσεις των δρομολογίων του λόγω κορωνοϊού

Μετά και την απόφαση της Κυβέρνησης για κλείσιμο των σχολείων της χώρας, το ΚΤΕΛ Ξάνθης προχώρησε σε τροποποιήσεις των δρομολογίων του.

Όπως είναι γνωστό μέσω του ΚΤΕΛ Ξάνθης οι μαθητές της περιοχής μεταφέρονται στις κατά τόπους σχολικές μονάδες. Με κλειστά σχολεία τα δρομολόγια έχουν πλέον αλλάξει.

ΚΤΕΛ Ξάνθης – Αλλαγές δρομολογίων 

“Ενημερώνουμε ότι μετά την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των σχολείων σε όλη την χώρα για προληπτικούς λόγους, η εταιρεία μας έχει τροποποιήσει τα δρομολόγια της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2541027200” αναφέρει το ΚΤΕΛ σε σχετική ανακοίνωσή του.

Ξάνθη Κλειστά Σχολεία 

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Κυβέρνησης τα σχολεία όλης της χώρας κατέβασαν ρολά για 14 ημέρες. Απόφαση η οποία αφορά και τα σχολεία της Ξάνθης καθώς και τα τμήματα του ΔΠΘ στην περιοχή αλλά και τις άλλες εκπαιδευτικές δομές και τα φροντιστήρια.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό και οι μαθητές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αναβάλλονται, ενώ παραμένει άγνωστο το εάν θα δοθεί παράταση στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα