Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Στοίχημα: Σκοράρει η Τότεναμ, ισοπαλία στην Ισπανία

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Τέλος η αγωνιστική των πρωταθλημάτων και με φόρα, όρεξη και ζέση πηγαίνουμε στην πρώτη παρτίδα των αγώνων ρεβάνς  για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Γεμάτη από αγώνες αυτή η εβδομάδα και δεν είναι μόνον οι ευρωπαϊκοί αγώνες αφού έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική από το Νησί και από την Ισπανία. Πολύ ωραία τα αποτελέσματα της εβδομάδας που πέρασε, ομαλά και φυσιολογικά, αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με στοίχημα και είναι μια απρόβλεπτη δραστηριότητα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ομάδες δεν έχουν θέσει προτεραιότητα. Κινούμενοι με βάση την εικόνα που μας έχουν δείξει έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα σημεία με την ελπίδα να παρουσιαστούν όπως περιμένουμε. Δύο αναλύσεις αγώνων για σήμερα με τη μία να αφορά το Champions League. Πάμε να τις δούμε μαζί με τις αναλύσεις.

Έιμπαρ-Σοσιεδάδ (21:00): 

Ξεκινάμε από το κρίσιμο παιχνίδι της Έιμπαρ, που υποδέχεται την Σοσιεδάδ στο ματς που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Έιμπαρ βρίσκεται σε δεινή θέση μετά και την εντός έδρας ήττα της από την Μαγιόρκα σε σημείο να κινδυνεύει η σωτηρία της. Απέχει ελάχιστα από την καταστροφή και θέλει οπωσδήποτε να μαζέψει βαθμούς για να αποφύγει τα χειρότερα, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν σκεφτόταν καν. Η Σοσιεδάδ από την άλλη μεριά είναι μια ομάδα εξαιρετική αλλά με περιορισμένο ρόστερ, λίγες εναλλακτικές λύσεις και προέρχεται από ένα καλό ματς με την Μπαρτσελόνα που όμως έχασε. Προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου κάτι που σημαίνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την θέση της στο επόμενο Europa League. Μπορεί όμως να διεκδικήσει και μια θέση για το Champions League αν καταφέρει να διατηρήσει τη φόρμα της. Τα παιχνίδια μεταξύ τους είναι πάντα ενδιαφέροντα με γκολ και δραματικά. Το σημείο που κυριαρχεί πιο πολύ είναι η ισοπαλία και το σκεπτικό προκύπτει από το γεγονός ότι στο ματς αυτό το κίνητρο περισσεύει. Η Σοσιεδάδ θέλει να κρατηθεί ψηλά και η Έιμπαρ να πραγματοποιήσει μια δυνατή αντεπίθεση. Πάμε λοιπόν με τη δυναμική δύο ισορροπημένων ομάδων στην ισοπαλία. Χ στο 3.35 (Stoiximan).

Λειψία-Τότεναμ (22:00):

Θα ολοκληρώσουμε με τους αγώνες του Champions Leegue και ο πρώτος θα είναι από την Γερμανία. Με κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι και το διευκρινίζουμε, επειδή ο κορωνοϊός αναγκάζει την ΟΥΕΦΑ να επιβάλλει κάποια παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Οι Γερμανοί του Νάγκελσμαν είναι εξαιρετικοί φέτος, κατάφεραν να αφομοιώσουν το πλάνο του προπονητή τους και κέρδισαν κατά το ήμισυ την πρόκριση αφού έφυγαν νικητές με 0-1 από το Λονδίνο. Είναι όμως ένα ‘’ύπουλο’’ σκορ και η Τότεναμ έχει τον μετρ των αγώνων αυτών στον πάγκο της, τον Ζοσέ Μουρίνιο, και δεν είναι απίθανο να έχει ετοιμάσει κάτι μεγάλο έστω και μια φορά. Αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση και το κοινό τους πρόβλημα είναι η άμυνα αφού τα επιθετικά τους προβλήματα είναι λυμένα. Η Τότεναμ παίζει χωρίς Σισοκό, Κέιν και Σον αλλά τα καταφέρνει, έστω και με δυσκολία. Για να περάσει θέλει γκολ και είναι ομάδα που μπορεί να το πετύχει. Η Λειψία δύσκολο να μείνει στο 0 και να της ΄΄γλιστρίσει΄΄ το ματς. Πάμε στα γκολ. GG στο 1.73 (Stoiximan). Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα