Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Ντέρμπι στο κύπελλο Αγγλίας και το διπλό της Σπόρτινγκ

Κοινοποίηση

stoixima

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή Σαρακοστή! Ενόψει της νέας εβδομάδας με τις ρεβάνς από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας με κύπελλα, εμβόλιμες αγωνιστικές και Champions League Ασίας.

Κάπως έτσι ισοσκελίζεται η έλλειψη ευρωπαϊκών αγώνων και μάλιστα έχουμε και αυτή την εβδομάδα μεγάλα παιχνίδια κι ας μην είναι για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο κύπελλο Αγγλίας, την πιο ιστορική ποδοσφαιρική διοργάνωση, έχουμε το ντέρμπι Τσέλσι-Λίβερπουλ να ξεχωρίζει και με το οποίο θα ασχοληθούμε, στην Σκωτία έχουμε το σκωτσέζικο ντέρμπι Χιμπέρνιαν-Χαρτς, έχουμε πλούσια δράση από την απρόβλεπτη Τσάμπιονσιπ, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Πορτογαλία όπου παίζει η ‘’λαβωμένη’’ Σπόρτινγκ. Με δύο επιλογές θα ασχοληθούμε σήμερα και παρόλο που έχουμε 1/2 επιλογές από το κύπελλο, μια απρόβλεπτη διοργάνωση, έχουμε βρει μια ευκαιρία να στοχεύσουμε κι εκεί. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια και τις προτάσεις μας.

Τσέλσι-Λίβερπουλ (21:45): 
Ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα σε δύο μεγάλα κλαμπς, την Τσέλσι και την Λίβερπουλ. Αμφότερες θα παίξουν σε δέκα μέρες τις ρεβάνς για το Champions League και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Στο πρωτάθλημα επίσης δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, αφού η Λίβερπουλ έχει πια αγκαλιάσει τον τίτλο ενώ η Τσέλσι θα λάβει κατά πάσα πιθανότητα την 4η θέση. Έτσι, έχουν ως μεγάλο στόχο το κύπελλο, που έχει ιστορία, αίγλη και είναι ένα τρόπαιο που θα τους δώσει και μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα. Η Λίβερπουλ δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα και με την ‘’βαριά’’ ήττα της στη Γουότφορντ το επιβεβαίωσε. Η ομάδα του Κλοπ ήταν κακή στην Μαδρίτη, κακή με την Ουέστ Χαμ και απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντίπαλου τερματοφύλακα για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Η ομάδα βγάζει κούραση, δείχνει κορεσμό και έλλειψη δυνάμεων. Καλείται να δώσει έναν μεγάλο αγώνα, να το παλέψει και να αντιστρέψει την κακή της εικόνα. Δεν έχει περιθώρια. Από το 2015 μέχρι και τον αγώνα του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα σκόραρε στα 5 από τα 7 παιχνίδια της μέσα στο Λονδίνο ενώ έχει και καλή παράδοση με τις ισοπαλίες να κυριαρχούν.       

Η Τσέλσι για περίπου δέκα χρόνια, με ένα διάλειμμα μόνο το 2011, σκοράρει συνέχεια απέναντι στην Λίβερπουλ, αλλά σπάνια παίρνει νίκες. Φέτος εντός έδρας έχει δεχτεί πάνω από το 80% των αγώνων έστω ένα γκολ και έχει σκοράρει πάνω από τα μισά παιχνίδια της. Δέχθηκε γκολ και από την Χαλ στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Η Λίβερπουλ, από την άλλη μεριά, έπαιξε δύο παιχνίδια με την Σριούσμπερι, στο πρώτο ήρθε 2-2 ενώ στο δεύτερο επικράτησε με 1-0 εντός έδρας. Εκτός έδρας για φέτος, έχει δεχθεί συχνά γκολ και από ομάδες που είναι αδύναμες, δείγμα επιπολαιότητας. Το παιχνίδι το θέλουν και οι δύο και θεωρώ πως θα σκοράρουν. Πάμε λοιπόν στα γκολ. GG στο 1.62 (bet365).

Διαβάστε την αξιολόγηση της bet365 εδώ!

Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ Λισαβόνα (22:00):
Ολοκληρώνουμε με το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, που ‘’κλείνει’’ την 23η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Φαμαλικάο. Η Σπόρτινγκ γνώρισε δραματικό αποκλεισμό από την Μπασακσεχίρ πριν λίγες μέρες και στρέφει την προσοχή της πλέον στο πρωτάθλημα. Έχει μόλις μία ήττα απέναντι στην Φαμαλικάο, φέτος, ενώ μέχρι πρότινος είχε 4/4 νίκες και είναι η μοναδική αντίπαλος αυτή τη στιγμή που μπορεί να την κοντράρει στον αγώνα για την 4η θέση. Όμως, η Σπόρτινγκ μοιάζει ικανή να επικρατήσει, έχει πλέον αγωνιστική πυγμή και έχει βρει ρυθμό και ενότητα. Παίζει καλά, είναι ομάδα που σκοράρει και θα διεκδικήσει τον μοναδικό στόχο που έχει πλέον. Η Φαμαλικάο φαίνεται να ‘’άδειασε’’ ψυχικά και αγωνιστικά, δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, αγνοεί τη νίκη για έξι αγώνες και δεν φαίνεται να μπορεί και να θέλει να επιστρέψει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δέχεται με ευκολία γκολ και δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο. Η Σπόρτινγκ πρέπει να κερδίσει και να βγάλει ψυχή διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις ως ένα βαθμό. Πάμε στο διπλό. 2 στο 2.37 (bet365).  Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα