Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Η ανάγκη της Άιντραχτ για νίκη και μια ‘’ακριβή’’ ισοπαλία

Κοινοποίηση

stoixima

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Δύσκολη και περίεργη η περίοδος αυτή που βιώνουμε, καθώς το στοίχημα μοιραία υποβιβάζεται σε δεύτερη μοίρα και δυστυχώς το στοίχημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Πολλοί αγώνες αναβάλλονται, άλλοι διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών ενώ η τύχη άλλων είναι άγνωστη. Κατά τη χθεσινή μέρα είδαμε τα φαβορί, Παρί και Ατλέτικο, να επιβεβαιώνουν τη φόρμα τους και να επικρατούν των αντιπάλων τους και ειδικά η Παρί έκανε μεγάλη νίκη και δεν επηρεάστηκε από την απουσία του κόσμου. Σήμερα, έχουμε διάφορες ανακατατάξεις με ματς να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών ενώ δύο αγώνες, την ώρα που γράφεται το άρθρο αυτό, έχουν αναβληθεί και συγκεκριμένα τα παιχνίδια των Σεβίλη-Ρόμα και  Ίντερ–Χετάφε. Έχουμε μεγάλο κουπόνι, δεν υπάρχουν μόνο ευρωπαϊκοί αγώνες και θα εστιάσουμε και σε αυτούς. Δύο επιλογές έχουμε διαλέξει και η μία εξ αυτών αφορά το Europa League. Πάμε να τις δούμε και συν αυτοίς και τις αναλύσεις των αγώνων.

Άιντραχτ Φρ.-Βασιλεία (19:55):
Ξεκινάμε από τον αγώνα της Άιντραχτ με τη Βασιλεία. Χωρίς θεατές στις κερκίδες θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες και αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει, εν μέρει, ανασταλτικά για την γερμανική ομάδα.             
Η γηπεδούχος είναι μία πολύ δυναμική ομάδα, έχει κάνει ανανέωση στο ρόστερ της, αλλά οι παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή της δίνουν μεγάλη δυναμική. Είναι μια ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία, προσέχει την άμυνά της και είναι ένα δεμένο σύνολο. Μία καλοκουρδισμένη μηχανή θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε. Πέρσι έφτασε ως την τετράδα και μένει να δούμε φέτος πού θα φτάσει. Πέρασε τον πρώτο γύρο με άνεση και ετοιμάζεται για τη Βασιλεία. Όμως, το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά. Κέρδισε την Σάλτσμπουργκ εντός, πήρε μεγάλη ισοπαλία εκτός, αλλά τόσο η ‘’βαριά’’ ήττα από την Ντόρτμουντ με 4-0 εκτός, όσο και η εντός έδρας ήττα από την Ουνιόν, όσο κι εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Λεβερκούζεν την προσγείωσαν ανώμαλα. Θέλει να προχωρήσει, μπορεί να προχωρήσει και ξέρει ότι η Βασιλεία, όπως και αυτή είναι ομάδα έδρας. Επομένως, πρέπει να παλέψει για τη νίκη. Η Βασιλεία είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε ΑΠΟΕΛ, πήρε ισοπαλία από την Σερβέτ που είναι πολύ δυνατή φέτος, αλλά η αποχή της λόγω αναβολής των αγώνων πρωταθλήματος εξαιτίας του κορωναϊού ίσως την επηρεάσει. Έχει να παίξει από τις 27/02, περί τις 15 μέρες δηλαδή. Θα παλέψει, θα παίξει το παιχνίδι της, αλλά δεν ξέρω πόση τύχη έχει. Θα πάω με τη νίκη της καλύτερης ομάδας, της πιο δεμένης και σκληροτράχηλης. Άλλωστε, οι Γερμανοί ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις. 1 στο 1.66 (bet365).

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες (Best Bookmakers)

Άαρχους-Ράντερς (22:00):
Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της Δανίας, που θα διεξαχθεί και αυτό κεκλεισμένων των θυρών ανάμεσα στην Άαρχους και Ράντερς. Η Άαρχους είναι μια πολύ καλή ομάδα φέτος, εξαιρετική ανασταλτικά και συγκεντρωμένη. Την διακρίνει η πειθαρχία, η σταθερότητα στα παιχνίδια της και ότι λειτουργεί πολύ καλά επιθετικά. Θέλει μόλις 1-3 βαθμούς για την μαθηματική είσοδό της στα πλέι οφ. Η Ράντερς έχει τον ίδιο στόχο, να μπει στα πλέι οφ. Είναι 7η, απέχει ελάχιστα από την πηγή, πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και είναι ομάδα που σκοράρει και παλεύει τα παιχνίδια της. Αρκετά ικανοποιητικός ο αριθμός των ισοπαλιών τους, έχουν γκολ τα παιχνίδια τους και αναμένω και σήμερα κάτι τέτοιο. Είναι ισορροπημένες ομάδες, φαίνονται ισοδύναμες και θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Πάμε με την ισοπαλία. Χ στο 3.40 (bet365). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα