Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

elegxoi-xanthi-prostima



Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργεί η Αστυνομία στην Ξάνθη για την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων. 

Από τη Δευτέρα, όταν και ξεκίνησε να εφαρμόζεται το νέο μέτρο, η Αστυνομία διενεργεί συνεχώς ελέγχους σε πεζούς και ΙΧ σε διάφορα σημεία της Ξάνθης. Μάλιστα ήδη από την Τρίτη έχουν πέσει και τα πρώτα πρόστιμα σε πολίτες που είτε δεν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη μετακίνησή τους είτε είχαν προβεί σε άσκοπες μετακινήσεις.

Την Παρασκευή περιπολικά της Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και σε πεζούς που εντοπίστηκαν να κινούνται μέσα στην πόλη ενώ οι έλεγχοι δεν περιορίστηκαν μόνο στο κέντρο της πόλης.

Στο σύνολό τους οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται πως πειθαρχούν στο νέο μέτρο και μεριμνούν για την αποστολή sms μηνύματος στο 13033 ή τη συμπλήρωση των εντύπων μετακίνησης κάθε φορά που θέλουν να βγουν από το σπίτι για δουλειές. Ωστόσο όπως προκύπτει και από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, υπάρχουν και αυτοί που εξακολουθούν να μην ακολουθούν τις συστάσεις περί άσκοπων μετακινήσεων.

xanthi-elegxoi

xanthi-elegxoi

xanthi-elegxoi

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργεί η Αστυνομία σε όλη την χώρα, ενώ μόνο την Πέμπτη στην Περιφέρεια ΑΜΘ βεβαιώθηκαν 55 άσκοπες μετακινήσεις πολιτών και ακολούθησαν τα αντίστοιχα πρόστιμα. Στην Ξάνθη, μόνο την Πέμπτη τα πρόστιμα ξεπέρασαν τα 10 ενώ σχεδόν ανάλογος ήταν ο αριθμός των προστίμων και την Παρασκευή.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οδηγός με όλα όσα πρέπει να κάνετε για να μετακινηθείτε ΕΔΩ

*Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα Φωνή της Ξάνθης για την πολύτιμη βοήθειά της στο ως άνω ρεπορτάζ 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα