Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Τα γκολ στο Ολλανδικό ντέρμπι και η έκπληξη στην Πρέμιερ Λιγκ

Κοινοποίηση

eberton

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλό μήνα με υγεία! Ολοκληρώνεται ακόμα ένα σαββατοκύριακο και πριν οδηγηθούμε στην Καθαρά Δευτέρα με κάποιες επιλογές έχουμε την σημερινή μέρα με ένα κουπόνι που ναι μεν έχει αρκετές επιλογές, αλλά είναι ένα σχετικά περιορισμένο κουπόνι. Έχουμε αγώνες που διεξήχθησαν μεσοβδόμαδα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παράλληλα έρχονται ματς μεσοβδόμαδα για τις ρεβάνς του Champions League ενώ έχουμε και παιχνίδια για το κύπελλο Ισπανίας, πιο συγκεκριμένα τις ρεβάνς των ημιτελικών. Σίγουρα και η κούραση θα παίξει ρόλο και τα συνεχή παιχνίδια που αναγκάζουν κάποιες ομάδες να δώσουν σε συγκεκριμένους αγώνες το βάρος τους και το ενδιαφέρον τους. Για σήμερα θα πάμε σε τρεις επιλογές. Μία από Ολλανδία και μία επιλογή από την Πρέμιερ της Αγγλίας. Με αυτό το σκεπτικό έχουμε έναν άσο και ένα gg. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις.

Αϊντχόφεν-Φέγενορντ (15:30):
Ξεκινάμε από το μεγάλο παιχνίδι της Ολλανδίας ανάμεσα στην 3η Φέγενορντ και την 4η Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει αρκετή από τη δυναμική τους και δίκαια βρίσκονται στην 4η θέση. Ενώ ξεκίνησαν με μεγάλη ορμητικότητα δεν μπόρεσαν να έχουν διάρκεια, έχασαν λόγω και των ευρωπαϊκών τους παιχνιδιών τις ισορροπίες τους και πλέον είναι μακριά από τον τίτλο. Υποχρεωμένοι πια να κυνηγήσουν μία ευρωπαϊκή θέση και να μην μπλέξουν με πλέι οφς πρέπει να τερματίσουν τουλάχιστον τρίτοι. Έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και μια αξιοπρεπέστατη άμυνα, αλλά ο αγώνας σήμερα είναι διαφορετικός από τους άλλους. Η Φέγενορντ είναι η μισητή της αντίπαλος και θέλει όσο τίποτε να κερδίσει εντός τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για λόγους ψυχολογικούς. Έχει πολύ καλή παρουσία ως τώρα, έφθασε να βρίσκεται στην 3η θέση και έχει ανοδική πορεία. Σκοράρει επίσης, έχει μέτρια αμυντική συμπεριφορά και εκτός έδρας είναι επικίνδυνη. Οι δυο τους μας έχουν χαρίσει ξεχωριστά παιχνίδια, έχουν πάντα γκολ οι αγώνες τους και η Φέγενορντ φροντίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή της μισητής Αϊντχόφεν. Πάμε στα γκολ. GG στο 1.50 (Stoiximan).

Διάβασε την αξιολόγηση της Bwin στο Sportbet.gr!

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00):
Τα δύσκολα εύκολα έγιναν για την Γιουνάιτεντ προχθές αφού στον ευρωπαϊκό της αγώνα η Μπριζ έμεινε με δέκα παίκτες νωρίς και αμέσως τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Η αγγλική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με άνεση και σήμερα αντιμετωπίζει την Έβερτον σε έναν από τους ‘’τελικούς’’ που καλείται να δώσει προκειμένου να βγει ξανά στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα που δέχεται γκολ, σκοράρει και λόγω αυτής της αμυντικής της αδυναμίας χάνει βαθμούς. Η Έβερτον παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, κοιτά την άμυνά της, είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, πάλεψε στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ αλλά ηττήθηκε με 3-2. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και είναι ευκαιρία να παίξει με ψυχή, να σκοράρει, να πετύχει κουρασμένη την Γιουνάιτεντ και να κερδίσει. Δύσκολο ματς και για τις δύο, δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ αλλά η γηπεδούχος έχει καλή παράδοση, πέρσι επικράτησε με 4-0 και έχει τον πρώτο λόγο. Η Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα άλλωστε με περιορισμένο ρόστερ και πρέπει να παέι συγκρατημένα μέχρι τέλους για να αντέξει. Θα ρισκάρουμε στον αγώνα αυτόν και θα πάμε σε σημείο μονής επιλογής. 1 στο 2.71 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα