Θράκη: Νίκησε τον κορονοϊό και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας

Koronoios

Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ένας στρατιωτικός στη Θράκη, που στέλνει μάλιστα και το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κάλλια που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο ίδιος μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας ξεπέρασε τον ιό και πήρε εξιτήριο.

"Αγαπητοί φιλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ!
κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικο. Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτην την δύσκολη μαχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο" τονίζει ο ίδιος.

"Πάνω απ' όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΑ.αυτοι οι ανθρωποι αφηνοντας πίσω  τις οικογένειές τους και με ρίσκο την ζωή τους όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα,αλλα μου έδιναν και  θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογια.

Είναι πραγματικοι ΉΡΩΕΣ!! Ευχαριστώ πολύ τον Δντη της ΜΕΛ Γιατρο  κ.Παναγοπουλο που ακούραστος όλη μέρα κάθε μερα δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδ.γιατρο κ. Πετρακη καθώς και τους Στρ.Ιατρους κ.Μιχο και κ.Παπαζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαινει και ενήργησαν άμεσα.

Αγαπητοί φίλοι  μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμενοι, κάνοντας κατι  κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικο.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Για τέλος αφήνω εδώ μια απο τις πιο αισιοδοξες μουσικές  που έχω γραψει για μια θεατρική παράσταση του F.G.LORCA.

Δείχνει την ομορφιά του κόσμου που ζουμε...Για αυτό αξίζει να μείνουμε σπίτι...να εξαφανίσουμε το θεριο για να απολαύσουμε και να επανεκτιμησουμε και πάλι αυτήν  την ομορφιά" προσθέτει ο ίδιος.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال