Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Νέα έκτακτα μέτρα στο Νοσοκομείο για τον κορονοϊό

Κοινοποίηση

xanthi-nosokomeio-koronoios



Ξάνθη: Νέα έκτακτα μέτρα. Αναστέλλονται χειρουργεία, ιατρεία, επισκεπτήριο για τον κορονοϊό

Στα πλαίσια προάσπισης και θωράκισης της υγείας των πολιτών μας το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης λαμβάνει τα ακόλουθα προληπτικά μέτρα:

Για τους νοσηλευόμενους ασθενείς:

Από την Πέμπτη 12-03-2020, αναστέλλεται το επισκεπτήριο σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου και όπου κρίνεται αναγκαίο, να υπάρχει ένας  συνοδός στον οποίο και θα δίνεται ειδική άδεια.

ΔΕΝ επιτρέπεται η παραμονή στο Νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα ενδεικτικό λοίμωξης ανώτερου αναπνευστικού (πυρετό, δεκατική πυρετική κίνηση, βήχα, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).

Η ενημέρωση για την πορεία των ασθενών θα πραγματοποιείται μόνο τηλεφωνικά και στην ώρα που είχε καθορισθεί το επισκεπτήριο της εκάστοτε κλινικής. Για την παροχή αυτών των πληροφοριών θα γίνονται ερωτήσεις εξακρίβωσης στοιχείων.(Α.Μ.Κ.Α. κ.τ.λ.).

Λόγω της αναμενόμενης αύξησης στη ζήτηση των υπηρεσιών του νοσοκομείου, το πρόγραμμα των χειρουργείων προσαρμόζεται άμεσα, μέχρι νεοτέρας, και θα καλύπτει μόνο τα έκτακτα περιστατικά και τα περιστατικά εκείνα τα οποία δεν δύναται να αναβληθούν.

Επίσης, αναβάλλονται από σήμερα Πέμπτη 12-03-2020 όλα τα προγραμματισμένα Απογευματινά Ιατρεία του Νοσοκομείου, μέχρι νεοτέρας.

Εάν εμφανίζετε συμπτώματα ΜΗΝ προσέλθετε μόνος στο Νοσοκομείο.

Συμβουλευτείτε πρώτα τον ΕΟΔΥ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2105212200

https://eody.gov.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα