Ξάνθη Νέα: Οι ειδήσεις σε τίτλους

xanthi-nea

Ξάνθη Νέα: Όλα τα νέα και οι ειδήσεις της Ξάνθης με μια γρήγορη ματιά έως τώρα Δευτέρα 30/03 07:00 Θράκη: Νίκησε τον κορονοϊό και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας: Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ένας στρατιωτικός στη Θράκη, που στέλνει μάλιστα και το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΟΑΕΔ - Ηλεκτρονικά κάρτα και επίδομα ανεργίας: Ηλεκτρονικά κάρτα ανεργίας και η αίτηση για επίδομα ανεργίας από τη Δευτέρα 30/03 για πρώτη φορά. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βροχή τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην ΑΜΘ: Την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου επιβλήθηκαν 252 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Για να μην χάνεις τις ειδήσεις της Ξάνθης κάνε κλικ εδώ: Ξάνθη Νέα

Πειθαρχεί στην καραντίνα ο Εχίνος – Άδειοι δρόμοι και κάτοικοι στα σπίτια τους: Πειθαρχούν στο καθεστώς υψηλής καραντίνας οι κάτοικοι – Άδειοι δρόμοι και ίχνος ζωής στον οικισμό. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Καιρός - Πρόσκαιρες βροχές και επιδείνωση το βράδυ: Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, και επιδείνωση του καιρού το βράδυ με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήμα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Για να μην χάνεις τις ειδήσεις της Ξάνθης κάνε κλικ εδώ: Ξάνθη Νέα
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال