Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ η Ξάνθη στα Πηγάδια

Κοινοποίηση

xanthi-paok-1-1



Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena το βράδυ της Κυριακής (1/3) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League 1, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε ένα βαθμό στο τελικό 1-1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετά την 6η φετινή της ισοπαλία έφτασε στους 30 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και θα συνεχίσει στο μίνι πρωτάθλημα των play out. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με το γκολ του Άκμπομ στο 4′ με την ξανθιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει στο 18′ με την κεφαλιά του Χρήστου Λισγάρα.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 4′ ο Άκμπομ με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 18′ ο Εντουάρντο εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Λισγάρας με το 2ο φετινό του γκολ έκανε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητή VAR τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (ΕΠΣ Ζακύνθου).

XANTHI FC (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (69′ Μπαριέντος), Τερκί, Στάρτζεον (90+΄Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (85′ Θυμιάνης), Φοσέ.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκανσον, Βαρέλα (42′ λ. τρ. Μάτος), Γιαννούλης, Λημνιός, Αουγκούστο (75′ Σφιντέρσκι), Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Λάμπρου (64′ Μπίσεσβαρ), Άκμπομ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα