Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

2/2 στο κύπελλο Λευκορωσίας και φύγαμε για τελικό!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι των σπορ και του στοιχήματος! Απουσία παιχνιδιών, όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο για την εβδομάδα αυτήν, αλλά η Λευκορωσία που συνεχίζει απτόητη όρισε για σήμερα τους δύο επαναληπτικούς των ημιτελικών για το κύπελλο με σκοπό να βγει το πολυπόθητο ζευγάρι τελικού. Η ειδησεογραφία, όπως και η ζωή, δεν σταματά, όμως, αφού ήδη μαθαίνουμε ότι οι Γερμανοί (λογικό και αναμενόμενο) δε θα ξεκινήσουν στις 9 Μαιου αλλά πιο μετά, ενώ η Γαλλία δια της δήλωσης του πρωθυπουργού Φιλίπ ακυρώνει (!!) τα πρωταθλήματα των Ligue1 & Ligue2 και μένει να δούμε τι θα γίνει με την επικύρωση της βαθμολογίας και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, θα βγουν Ευρώπη και αν θα επικυρωθεί ακόμα ένα πρωτάθλημα  για την Παρί Σεν Ζερμέν. Κατά λοιπά, υπάρχει ακόμα θολό τοπίο και μένει να δούμε τις εξελίξεις. Σήμερα έχουμε αγώνες, αύριο δε θα έχουμε βάσει προγράμματος και θα πάμε απευθείας στην Παρασκευή και στο σαββατοκύριακο. Πάμε , τώρα, να δούμε τι επιλέξαμε και πώς σκεφτόμαστε:

Σολιγκόρσκ-Δυναμό Μπρεστ (18:00):
Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά ημιτελικό ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, που, όμως, δεν το έχουν αποδείξει ακόμα. Η πορεία τους στο κύπελλο είναι αντιστρόφως ανάλογη της εικόνας τους τώρα, στο πρωτάθλημα και είναι λίγο περίεργο. Έχουν πάντα δύο στόχους αλλά ίσως η μικρή διακοπή από τη μετάβαση του προηγούμενου πρωταθλήματος στο επόμενο με ενδιάμεσα λίγα παιχνίδια κυπέλλου να τις επηρέασε. Η Σολιγκόρσκ δεν μπορεί αντίδοτο στην επιθετική δυστοκία και πλέον έχει εμφανίσει και αμυντικές αδυναμίες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε η Μπρεστ για το 2-0 του πρώτου αγώνα. Πλέον, η ομάδα που πέρσι τερμάτισε 3η καλείται να εντυπωσιάσει και πάλι, να ριχτεί στη μάχη και να κάνει την υπέρβαση, που μόνο εύκολη δεν είναι. Πρέπει και θα κυνηγήσει το γκολ, αλλά αμυντικά δεν πείθει. Παρ’όλα αυτά, η αρχή έγινε και πήρε μια μίνι εκδίκηση με το 0-2 μέσα στην Μπρεστ προχθές και πήρε ψυχολογία. Καλείται να το ξανακάνει. Πάντως, ήταν καλό που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη. Έχει και καλή παράδοση με γκολ απέναντι στην Δυναμό Μπρεστ εντός έδρας. Η Δυναμό, από την άλλη, είναι η περσινή πρωταθλήτρια και νέα δύναμη του ποδοσφαίρου στην Λευκορωσία και δυνατή ομάδα. Καλή αμυντικά και επιθετικά, δύσκολο να την αντιμετωπίσεις αλλά έδειξε τα τρωτά της σημεία. Θεωρώ η ανάγκη για πρόκριση είναι πάνω από όλα, οπότε ένα γκολ θα βρει. Ποντάρω και στην πρόκρισή της. Πάμε όμως με βάση το κίνητρο. GG στο 2.00 (Stoiximan).

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση του Bwin casino!

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Σλάβια Μοζίρ (20:00):
Ολοκληρώνουμε με τον τελευταίο ημιτελικό, ανάμεσα στην ΜΠΑΤΕ και την Σλάβια Μοζίρ. Η ΜΠΑΤΕ δείχνει ποια είναι η ομάδα αυτή, τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον, έχει αποκτήσει, με ένα σερί 3 αγώνων και ένα επιμέρους σερί 5 αγώνων με μόλις μία ήττα, ψυχολογία και πηγαίνει ψηλά. Ήδη είναι πρώτη στο πρωτάθλημα καταφέρνοντας να αναρριχηθεί γρήγορα ενώ στο κύπελλο έχει παίξει εξαιρετικά στην επίθεση σκορπώντας φόβο και γκολ απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Όμως, στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε και μοιραία έχασε ήταν με την Μοζίρ, το 1-0 του πρώτου αγώνα. Είναι επιθετική η Μοζίρ, είναι καλή εντός αλλά έχει θέμα στην άμυνα, στους εκτός έδρας αγώνες και όταν αντιμετωπίζει την ΜΠΑΤΕ. Να επισημάνω ότι έχει μία νίκη απέναντι στην ΜΠΑΤΕ σε 14 αγώνες από το 1998 (!) και σήμερα θέλει μια υπέρβαση. Η ΜΠΑΤΕ μπορεί να βρει γκολ, περιμένω να πιέσει και να προκριθεί. Έχει αντιστρέψει το κλίμα. Στη λογική αυτή πάμε στον συνδυασμό. 1+over 1.5 στο 1.61 (Stoiximan). Καλή επιτυχία!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα