Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίδομα 800 ευρώ: Πότε μπαίνουν στους λογαριασμούς τα λεφτά

Κοινοποίηση

Επίδομα 800 ευρώ: Πότε μπαίνουν στους λογαριασμούς τα λεφτά



Το επίδομα των 800 ευρώ για τους εργαζόμενους πληρώνεται σήμερα Μεγάλη Τετάρτη. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Το επίδομα των 800 ευρώ μπαίνει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στους λογαριασμούς των εργαζομένων. Τα 800 ευρώ είναι για 45 μέρες, δηλαδή 533 ευρώ το μήνα.

Όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Εργασίας η πρώτη φάση καταβολής των 800 ευρώ θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως και τις 17 Απριλίου σε εργαζόμενους, των οποίων η σύμβαση εργασίας τους τελεί σε αναστολή.

Τα χρήματα αναμένεται να φανούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς το αργότερο αύριο Μεγάλη Πέμπτη.

Ταυτόχρονα ξεκινά ένας νέος κύκλος υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Ειδικότερα, όσοι εργαζόμενοι είτε δεν υπέβαλαν υπεύθυνη δήλωση είτε οι συμβάσεις τους τίθενται σε αναστολή σε μεταγενέστερο χρόνο, μπορούν να υποβάλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις τους, κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης, που έχει ήδη ξεκινήσει από τις 11 Απριλίου έως και τις 20 Απριλίου, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Έτσι, σήμερα μπορούν να υποβάλλουν όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 5, αύριο όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 6, στις 17/4/2020, όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 7, στις 18/4/2020, όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 8, στις 19/4/2020, όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 9 και στις 20/4/2020, όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 0.

Και σε αυτήν την περίπτωση δίνεται η δυνατότητα για διορθώσεις, συμπληρώσεις και ανακλήσεις υπεύθυνων δηλώσεων, από τις 21 Απριλίου έως και τις 23 Απριλίου, ενώ η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τις 27 Απριλίου έως και τις 30 Απριλίου.
ieidiseis.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα