Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στο Δροσερό – Αρνητικά τα τεστ

Κοινοποίηση

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στο Δροσερό - Αρνητικά τα τεστ

Αρνητικά ήταν και τα τεστ κορονοϊού που διενεργήθηκαν στο Δροσερό, της Ξάνθης.

Αυτό ανακοίνωσε επισήμως ο Νίκος Χαρδαλιάς το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, τονίζοντας πως σχετικά τεστ πραγματοποιήθηκαν σε Δροσερό και Τόπειρο αλλά και στο προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των 326 δειγμάτων από Δροσερό και Τόπειρο. Τα δείγματα εξετάστηκαν σε 3 διαφορετικά εργαστήρια και είναι όλα αρνητικά» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα διευκρίνισε πως αρνητικά ήταν και τα 15 τεστ στο προσωπικό της Παιδιατρικής. Ο ίδιος ωστόσο διευκρίνισε πως η περιοχή της Ξάνθης παραμένει υπό επιτήρηση και δεν υπάρχει λόγος εφησυχασμού προς το παρόν.

«Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή και σε εγρήγορση, μιας και η Ξάνθη, η Μύκη και η ευρύτερη περιοχή, έχουν πολύ μεγάλα φορτία», πρόσθεσε.

«Αποφύγαμε μία κατάσταση δύσκολη. Αυτό, όμως δεν σημαίνει τίποτα, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και καλούμε όλους τους κατοίκους και μέχρι τις 27 Απριλίου να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις μικρές και μεγάλες απαγορεύσεις που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως να μείνουν σπίτια τους», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τηλεοπτικοί σταθμοί έκαναν λόγο για την ύπαρξη δεκάδων κρουσμάτων στο Δροσερό, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη των κατοίκων που βγήκαν στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα