Επικοινωνία Δήμου Μύκης με Καστοριά για τον Covid-19

dimarxos-mukis

Επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καστορίας, Γιάννη Κορεντσίδη, είχε ο Δήμαρχος Μύκης, Ριτβάν Ντελή Χουσείν με αφορμή τον Covid-19. 

Πρόκειται για δύο Δήμους που πλήττονται σημαντικά από την εξάπλωση του κορονοϊού και στους οποίους έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα.

“Με αφορμή τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει τόσο ο Δήμος μας, όσο και ο Δήμος Καστοριάς , επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο αυτού του όμορφου τόπου, κ. Γιάννη Κορεντσίδη, για να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στον αγώνα του , καθώς και ολόκληρης της πόλης κατά της επιδημίας του αποκαλούμενου Cov-19 (Koρονοϊού) , καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κατάστασης και την ενίσχυση των δομών μας” αναφέρει ο Δήμαρχος Μύκης.

Ο ίδιος μάλιστα συμπληρώνει πως “ως Δήμος Μύκης στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης στον αγώνα που παράλληλα δίνουν οι κοινωνίες μας. Η μεθοδική προσέγγιση αντιμετώπισης της υπάρχουσας κρίσης, θα μας δώσει χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα με κάθε δυνατό μέσο και να μπορέσουμε να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών μας. ΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ... ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!”. 

Ειδήσεις για Ξάνθη: Όλα τα νέα της Ξάνθης με ένα κλικ στην κατηγορία Ξάνθη Νέα
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال