Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στην Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης

Κοινοποίηση

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (24-4-2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του, καθώς επίσης ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα