Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κοντά στο τετραπλασιασμό μάς οδηγεί η Λευκορωσία!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και του ποδοσφαίρου!!
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα, ναι, ιερή μέρα, οκ, αλλά η δουλειά μας και η μελέτη είναι αυτά τα στοιχεία που μπορούν αυτές τις δύσκολες μέρες που μένουμε και μέσα. Κατά την αποχή μας λόγω έλλειψης παιχνιδιών γίναμε αποδέκτες ευχάριστων ειδήσεων, όσον αφορά τα αγωνιστικά, αφού, όπως έγινε γνωστό, οι Αυστριακοί θα παίξουν ποδόσφαιρο την Πρωτομαγιά, οι Γερμανοί αρχές Μαΐου και ακόμα είναι ‘’θολό’’ το τοπίο για Κινέζους και Ιάπωνες, αφού φαίνεται ότι μαζί με την Σιγκαπούρη μάλλον είναι αποδέκτες δεύτερου κύματος του κορωνοϊού. Όπως και να’χει, η Λευκορωσία, το Τατζικιστάν, το Τουρκμενιστάν και η Ταϊβάν μαζί με το καζίνο, θα μας κάνουν συντροφιά ως τότε. Σήμερα, διεξάγονται δύο αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας και σε αυτούς θα εστιάσουμε. Δύο αγώνες κρίσιμοι για τις γηπεδούχους, αφού οι αντίπαλοί τους εμφανίζονται αδύναμοι και δεν είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσουν. Θα επιλέξουμε, με έμμεσο τρόπο, σημείο, στοχεύοντας στα γκολ. Δύο επιλογές, μονές και πάμε να δούμε ανάλυση και προτάσεις. Σημειώνεται: Μικρό ποντάρισμα.

Ενερτζέτικ/BGU Μινσκ-Γκοροντέγια (17:30):

Ξεκινάμε με τον αγώνα της δεύτερης Ενερτζέτικ που θα υποδεχθεί την Γκοροντέγια. Εκ πρώτης όψεως το παιχνίδι βάσει ποσοστών και ταιριάσματος δείχνει να είναι κομμένο και ραμμένο για την Ενερτζέτικ. Είναι καλύτερη ομάδα, είναι πρώτη, είναι η πιο φορμαρισμένη στην κατηγορία και είναι η πιο επιθετική και η 2η πιο καλή άμυνα στην Λίγκα. Είναι έτσι όμως;; Κατά τα δεδομένα, ναι. Αν υπάρξει κάποια έκπληξη δεν το γνωρίζει κανείς. Η γηπεδούχος έχοντας 6 γκολ ενεργητικό σε 4 αγώνες και μόλις 2 γκολ παθητικό  φάνταζε άτρωτη αλλά η ήττα από την πρωτοπόρο, πλέον, Ζόντινο, την προσγείωσε στην πραγματικότητα. Μάλιστα, αποτέλεσε το ματς αυτό το μοναδικό που δεν σκόραρε. Η παράδοση δεν είναι με το μέρος της αλλά μπορεί και πρέπει να αντιστρέψει τα δεδομένα. Από το 2015 έχει να κερδίσει την Γκοροντέγια και από τότε έχει και να σκοράρει εντός έδρας εναντίον της. Παίζει απελευθερωμένα, παράτολμα και ως τώρα δεν το πλήρωσε, άλλωστε η μέτρια αγωνιστική της εικόνα ήταν το στοιχείο που την έκανε να χάσει από την Ζόντινο.

Η Γκοροντέγια είναι μια ομάδα εξαιρετικά μέτρια και έχει σοβαρό θέμα στο γκολ. Μάλιστα, αποδέσμευσε και 4 βασικούς παίκτες της, τους δυο εξ αυτών προ ημερών. Εκτός δεν έχει δείξει ενθαρρυντικά σημάδια και δεν είναι και ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη. Πιστεύω η Ενερτζέτικ ένα γκολ θα το βάλει και αν παίξει σωστά θα βρει χώρους και θα βρει κι άλλα. Έμμεσα πάμε στον άσο, αλλά προτιμάμε τα γκολ. Over 1.5 γκολ στο 2.10 (Stoiximan).

Δυναμό Μινσκ-Νέμαν (19:30):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Δυναμό Μινσκ, η οποία υποδεχόμενη την Νέμαν, θέλει μόνο νίκη. Μέχρι τώρα έχει κινηθεί σε ρηχά νερά και έχει τρομερό πρόβλημα στην άμυνα. Η ευάλωτη αμυντική της οπισθοφυλακή, η επιπολαιότητά της και η κακή αντιμετώπιση των αγώνων της την οδηγεί στους 3 βαθμούς.  Η Νέμαν, που είναι κατώτερη ομάδα, έχει ήδη 5 βαθμούς. Η γηπεδούχος σκοράρει, αν βελτιώσει την άμυνά της εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Ένα γκολ θα βρει, ίσως έχει κι άλλο, ίσως δεχτεί. Πάμε στα γκολ. Επιλέγουμε over 2 ασιατικό χάντικαπ (ΑΗ) και το εξηγώ. Ζητάμε 3 γκολ και πάνω. Αν σημειωθούν ακριβώς 2 επιστρέφονται τα χρήματά μας, αν σημειωθούν 3+ γκολ κερδίζουμε και αν σημειωθεί μόλις ένα, χάνουμε. Over 2 (AH) στο 1.85 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα