Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα και καλό από Λευκορωσία

Κοινοποίηση

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα και καλό από Λευκορωσία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή εβδομάδα!Ένα ιδιαίτερο Πάσχα χωρίς τυμπανοκρουσίες και μια ήσυχη μεγάλη εβδομάδα αναμένεται να περάσουμε και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Ανάμεσα στο Πάσχα κεκλεισμένων των θυρών (!), την ησυχία και ιερότητα των ημερών και στην πανδημία έχουμε και στοίχημα.

Σήμερα διεξάγεται μόλις ένας αγώνας, ο οποίος προέρχεται από την Λευκορωσία και σε αυτόν θα στοχεύσουμε. Χθες έπαιξε το Τατζικιστάν, η Λευκορωσία, το Μπουρουντί εντός εβδομάδος αναμένεται να δούμε αν θα αρχίσουν να παίζουν οι Ιάπωνες με τους Κινέζους ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο έρχεται η Ταϊβάν και το Τουρκμενιστάν με την φημισμένη ‘’Γιόκαρι Λίγκα’’! Εκτός αυτών, νωρίτερα, αξίζει να επισημανθεί ότι, θα παίξουν ξανά οι Λευκορώσοι και πιο συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη, όταν και θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια. Εδώ θα είμαστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με άρθρα και προτάσεις. Όπως ήδη ειπώθηκε σήμερα παίζει μόνο μία αναμέτρηση και αυτή αφορά την Σλάβια Μοζίρ και την Ρουχ Μπρεστ. Ένα ζευγάρι που αναμετράται για πρώτη φορά. Πάμε να δούμε ανάλυση και φυσικά την πρότασή μας:

Σλάβια Μοζίρ-Ρουχ Μπρεστ (17:30): 

Οι δύο ομάδες με την αναμέτρησή τους ολοκληρώνουν την 4η αγωνιστική ενώ η 5η αγωνιστική εκκινά σε λίγες μόλις μέρες, για την ακρίβεια την Μεγάλη Πέμπτη. Αναμέτρηση υπ’αριθμόν 1 και ναι, σωστά το καταλάβατε, είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν οι δυο τους. Η Ρουχ Μπρεστ είναι μία εκ των τριών ομάδων που προβιβάστηκαν και μάλιστα τερμάτισε πέρσι τρίτη. Μπήκε στα μπαράζ ανόδου, κέρδισε κι ανέβηκε ρίχνοντας την Ντνιάπρο στη β΄εθνική. Κέρδισε εντός έδρας και πήρε ισοπαλία με 2-2 εκτός. Πέρσι διακρινόταν για την επίθεσή της, φέτος όχι. Η άμυνά της είναι το κλειδί αλλά πρέπει να αρχίσει να σκοράρει, να βγάζει το εύκολο γκολ ώστε να κερδίζει και βαθμούς. Μέχρι τώρα έχει δώσει 3 αγώνες και έχει κερδίσει μόλις 3 βαθμούς. Ένα γκολ έχει σημειώσει, δύο γκολ έχει δεχθεί. Επιβεβαίωσε την καλή της παρουσία κερδίζοντας στην πρεμιέρα εκτός έδρας με 0-1 τη Δυναμό Μινσκ, έχασε εντός από την Ενερτζέτικ που είναι εξαιρετική φέτος αλλά ηττήθηκε και από την Μπάτε. Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά το πάλεψε. Από την άλλη μεριά, είναι μια ομάδα έχει έμπειρους παίκτες, έχει τον Ουίλιαμ από την Βραζιλία, έχει τον Νιγηριανό Οσουτσούκο και όχι μόνο. Πρόσφατα ενισχύθηκε και με τον Ρουμάνο Άντρονιτς από την Άστρα Γιουγκιού και αυτό δείχνει ότι στοχεύει ψηλά και κάνει σοβαρές κινήσεις.

Η Σλάβια Μοζίρ είναι πολύ καλή φέτος. Είναι ιδιαίτερα επιθετική αλλά και κακή αμυντικά αφού όσα γκολ έχει σκοράρει τόσα δέχτηκε. Είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας, παίζει απελευθερωμένα, επιθετικά αλλά έτσι στερείται και βαθμούς, αφού δεν είναι προσεκτική αμυντικά. Είναι ομάδα έμπειρη, έχει αρκετούς ξένους παίκτες στο ρόστερ της και έχουν παραστάσεις. Εντός έδρας είναι αήττητη από τον Οκτώβριο του 2019 σε επίσημο παιχνίδι! Σκοράρει πανεύκολα ενώ και η Ρουχ βγάζει γκολ εκτός. Κοιτώντας τα ποσοστά, προσωπικά, διαφωνώ με τα ποσοστά σε ισοπαλία και διπλό. Αδικείται κατάφωρα η Μπρεστ ενώ και τα γκολ δεν είναι απίθανο να μπουν. Η Σλάβια εντός έχει 3/4 over 2.5 και προσωπικά θεωρώ θα κυνηγήσουν το γκολ. Πάμε με το ρίσκο. Over 2.5 στο 2.25 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα