Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καιρός: Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην Ξάνθη – Κατέρρευσε τοίχος

Κοινοποίηση

kairos



Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στην Ξάνθη από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. 


Το πρωί της Κυριακής οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από το Σάββατο άρχισαν να προκαλούν καταστροφές, ρίχνοντας δέντρα και κλαδιά ενώ μέχρι και ένα τοιχίο κατέρρευσε. Οι ισχυροί άνεμοι είχαν μάλιστα ως συνέπεια την ανατροπή δύο φορτηγών οχημάτων στο τμήμα Ξάνθης – Κομοτηνής, στο ύψος του Ιάσμου. Από την πλευρά της Αστυνομίας δόθηκε εντολή για την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής μέχρι νεοτέρας.

Πτώσεις δέντρων 

Οι ισχυροί άνεμοι ήταν αρκετοί για να προκαλέσουν αρκετές πτώσεις δέντρων σε περιοχές όπως η Γενισέα και το Νέο Όλβιο. Μέσα στην πόλη, στην περιοχή της Κυψέλης ένα τοιχίο κατέρρευσε ενώ στην περιοχή της Χρύσας σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος αλλά και προβλήματα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μέσα στην πόλη καταγράφονται κυρίως πτώσεις μικρο-αντικειμένων από μπαλκόνια με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει από νωρίς το πρωί της Κυριακής σε όσα περιστατικά κρίθηκε αναγκαίο.

kairos
kairos
kairos

Χιόνια στην ορεινή Ξάνθη

Την ίδια στιγμή το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει και την ορεινή ζώνη της Ξάνθης συνεχίστηκε και την Κυριακή με έντονες χιονοπτώσεις αλλά και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Δασικό Χωριό ντύθηκε στα λευκά τις τελευταίες ημέρες με το πυκνό χιόνι να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα και το σκηνικό του καιρού να μην θυμίζει σε τίποτα άνοιξη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά στο ορεινό δίκτυο χωρίς να έχουν καταγραφεί προβλήματα.

kairos

kairos

kairos
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα