Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με την Κεντρική Ασία αντάμα για πασχαλινό ταμείο!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και του ποδοσφαίρου!!! Χριστός Ανέστη!!! Υγεία, τύχη, ελπίδα και επιτυχίες σε όλους κι όλες!!
Πάσχα σήμερα, ιδιαίτερες και περίεργες οι στιγμές, αλλά παρόλο που έχουμε διαφορετικές συνθήκες από τις συνηθισμένες, το ποδόσφαιρο, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και η αλλαγή της σκέψης μας είναι ζητούμενα. Μπορούμε να σκεφτούμε εκτός των συνθηκών, να ποντάρουμε λίγα για να έχουμε κάτι να βλέπουμε, αφού κάποια πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά. Στο πρόγραμμα υπάρχει η Λευκορωσία, που κατέχει τα πρωτεία προβολής, το Τατζικιστάν, το Τουρκμενιστάν που ήδη ξεκίνησε με την περίφημη ‘’Γιόκαρι Λιγκ’’ και η Ταϊβάν ή αλλιώς Κινεζική Ταϊπέι, η οποία βασίζεται σε επαγγελματικές και πανεπιστημιακές ομάδες! Ναι, καλά διαβάσετε. Παίζουν ποδόσφαιρο και τα πανεπιστήμια.
 Εισαγωγικά, να σας πληροφορήσω ότι το Τουρκμενιστάν έχει 8 ομάδες στην πρώτη κατηγορία, δεν υπάρχει υποβιβασμός αλλά μόνο μία πρωταθλήτρια. Το Τατζικιστάν από την άλλη, έχει 10 ομάδες, μετά και την πρόσφατη αναδιάρθρωση, οι δύο τελευταία υποβιβάζονται, η πρώτη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια, η δεύτερη και η τρίτη της βαθμολογίας παίζουν προκριματικά για την είσοδό τους στο Ασιατικό Κύπελλο. Η εισαγωγή απαραίτητη, ώστε να ξέρετε τι συμβαίνει, τι ισχύει και πώς παίζουμε. Με Τουρκμενιστάν και Τατζικιστάν θα ασχοληθούμε σήμερα και έχουμε φυλάξει 2 επιλογές για ικανοποιητικό κέρδος. Πάμε να δούμε αναλύσεις και προτάσεις: 

Αλτίν Ασίρ – Κοπετάνγκ Ασγκαμπάτ (15:00):
Ξεκινάμε από το Τουρκμενιστάν, ένα άγνωστο πρωτάθλημα, που λόγω των συνθηκών θα γίνει γνωστό. 4η αγωνιστική αυτή που διεξάγεται με την Αλτίν Ασίρ, που είναι μέχρι στιγμής 3η να υποδέχεται την πρωτοπόρο Κοπετάνγκ. Για την Αλτίν Ασίρ το παιχνίδι αυτό είναι το 3ο που καλείται να δώσει καθώς έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. 4 οι βαθμοί της σε 2 αγώνες και έχει καλή επίθεση και άμυνα. 3 γκολ ενεργητικό κι 1 παθητικό. Εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και κέρδισε με 2-0 ενώ ήρθε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας. Τώρα καλείται να φανεί ανταγωνιστική και να υπερβάλλει εαυτόν. Η αλήθεια είναι ότι έχει εξαιρετική έδρα και πέρσι έχασε μόνο από την Ασγκαμπάτ με 1-2 ενώ την σημερινή της αντίπαλο, την Κοπατένγκ την διέλυσε με 5-1. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε για ποια ομάδα μιλάμε . Η Αλτίν Ασίρ είναι η πρωταθλήτρια και μάλιστα το καμάρι της χώρας, αφού πέρσι πήρε εύκολα τον τίτλο με την μακράν καλύτερη επίθεση και άμυνα και με μέσο όρο γκολ εκτός έδρα στο 2.7!

Η Κοπετάνγκ πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση με καλή επίθεση αλλά όχι και τόσο καλή άμυνα. Η πρωτευουσιάνα, όμως, φέτος τα πάει εξαιρετικά, είναι πρώτη και εμφανίζεται πολύ δυνατή. Κέρδισε στο ντέρμπι της πρωτεύουσας την Αγκαμπάτ με 0-1 εκτός και εντός έδρας κέρδισε την Νέμπιτσι, αλλά σήμερα πρέπει να κάνει πολλά παραπάνω. Θα πάμε με το σκεπτικό του κινήτρου και του gg στα πολλά γκολ. Μεταξύ τους στην έδρα της Ασίρ έχουν 7/8 over 2.5 και 6/8 over 3.5 Μας προκαλεί και ποντάρουμε: Over 3.5 στο 2.25 (Stoiximan).

Χατλόν Βακς – Ιστικλόλ Ντουσάνμπε (17:00):
Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι των πρωτοπόρων από το Τατζικιστάν, την έτερη χώρα της Κεντρικής Ασίας, η οποία έχει ενδιαφέρον. Η Χατλόν ή αλλιώς Βακς είναι ισόβαθμη με την Ιστικλόλ, το καμάρι της χώρας στους 6 βαθμούς. Το 2/2 έχουν κάνει οι δυο τους και με επιθέσεις εξαιρετικές αναμένεται να μας χαρίσουν ωραίο ματς και θέαμα και η ώρα ενδείκνυται για να το παρακολουθήσουμε, ό,που κι αν το βρούμε. Η Ιστικλόλ είναι εξαιρετική και σε λίγα παιχνίδια από τώρα αναμένεται να ξεμακρύνει και να φτάσει σε ακόμα ένα πρωτάθλημα. 9 γκολ έχει σε 2 αγώνες και 0 παθητικό!!! 0-7 κέρδισε την επίσης πρωτευουσιάνα Ντουσάνμπε 83 και εντός έδρας την ΤΣΣΚΑ Παμίρ επίσης από το Ντουσάνμπε με 2-0. Γενικά, δεν άφησε ομάδα από την περιοχή να την προσεγγίσει.

Η Βακς είναι καλή και ίσως ανέλπιστα καλή. Έχει δύο νίκες, αρχικά με 2-1 επί της Ισταραβσάν και εν συνεχεία με 2-3 επί της Κουγιάντ. Αδυναμία της μεγάλη η άμυνα αλλά όχι η επίθεση. Η παράδοση είναι μοναδική και συντριπτική από αυτές που μόνο στο Τατζικιστάν βλέπουμε και μόνο από την Ιστικλόλ. Η πρωτευουσιάνα έχει παίξει εντός 10 αγώνες από το 2012 ως πέρσι και κέρδισε με εμφατικό τρόπο τους 9!! Μόλις πέρσι η Βακς πήρε με 2-2 ισοπαλία. Ενδεικτικά κάποια σκορ είναι: 3-1, 8-0, 3-0, 5-0, 6-3. Με 7/10 over 2.5 δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Πάμε σε αυτό ενώ και το over 3.5, 4,5 είναι καλές επιλογές. Over 2.5 στο 1.55 (Stoiximan).

Στο Casinogames.gr Μπορείτε να παίξετε δωρεάν χιλιάδες φρουτάκια, όπως το Book of Ra, Super Hot Fruits, και Cleopatra, Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα