Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Τριπλασιασμός από τη Λευκορωσία

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!!

Ακόμα μια μέρα είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα φώτα μας, να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να ξεχαστείτε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε και φυσικά κάθε ταμείο κι έξτρα έσοδο ειδικά την περίοδο αυτή είναι καλοδεχούμενο. Η Σουηδία αναβλήθηκε και θα μας συντροφεύσουν κάποια φιλικά παιχνίδια από την Σκανδιναβική χώρα, η Λευκορωσία, το Τατζικιστάν, που αν και άγνωστο, μοιραία, θα επισκεφθούμε νοητά, το Μπουρουντί και η Κινεζική Ταϊπέι. Κοντά στο Πάσχα, λογικά, θα έχουμε, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες ανακοινώσεις των ομοσπονδιών τους, και Κίνα με Ιαπωνία. Προς το παρόν, σήμερα, έχουμε στοχεύσει σε ένα απρόβλεπτο, δύσκολο αλλά και ιντριγκαδόρικο πρωτάθλημα και δεν είναι άλλο από της Λευκορωσίας. Δύο αγώνες διεξάγονται, και στους δύο θα πάμε, με καλές αποδόσεις και για τα δύο παιχνίδια συστήνεται και δυάδα στην απόδοση του 3.08. Πάμε να δούμε τους αγώνες που επιλέξαμε και τις προτάσεις μας:

Μπελσίνα-Γκοροντέγια (17:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Μπελσίνα με την Γκοροντέγια, που είναι και ο πρώτος χρονικά για σήμερα. Δύο ομάδες που είναι κακές στο ξεκίνημα της σεζόν με φανερό πρόβλημα στην επιθετική τους γραμμή και στην αδυναμία λειτουργίας της άμυνά τους. Μηδέν εις το πηλίκο, και αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι δεν παίζουν με ρυθμό και σωστά, πράγμα που της καθιστά έρμαιο σε κάθε αντίπαλη ομάδα. Η Μπελσίνα προέρχεται από την δεύτερη εθνική κατηγορίας της χώρας, διακατέχεται από σχετική απειρία και το ρόστερ της είναι μέτριο. Σκοράρει ούτε στο 50% των παιχνιδιών της ενώ δέχεται σε κάθε αγώνα γκολ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Μπελσίνα είναι ότι δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολους αγώνες στην αρχή και είναι ερωτηματικό πού θα κερδίσει βαθμούς. Από την άλλη μεριά, η Γκοροντέγια βαδίζει στα ίδια μονοπάτια, αφού και δεν σκοράρει και δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Μεγάλο πρόβλημα το ότι ηττήθηκε από την Βιτέμπσκ που έπαιζε και με 10 παίκτες ενώ η ήττα από την Σολιγκόρσκ ήταν αναμενόμενη. Έχει μία και μοναδική ευκαιρία σήμερα να καταφέρει να κερδίσει από έναν έως και τρεις βαθμούς. Είναι ομάδα έμπειρη και περιμένουμε να κάνει ένα καλό ματς. Ομάδες των λίγων γκολ και οι δύο, ομάδες του εξαιρετικά χαμηλού ρυθμού και οι δύο και δεν περιμένουμε σήμερα να γίνουμε σοφότεροι. Under 2.5 στο 1.50 (Stoiximan).

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2020!

Δυναμό Μινσκ-Τορπέντο Ζόντινο (19:00):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Δυναμό Μινσκ, που είναι η μόνη ομάδα της πρωτεύουσας χωρίς βαθμό και την Ζόντινο που είναι πρώτη με το απόλυτο σε άμυνα και βαθμούς. Η Ζόντινο έχει 0 γκολ παθητικό, είναι εξαιρετική στην επίθεση ενώ έχει κάνει με σχετικά δύσκολους αγώνες το 2/2 και μάλιστα χωρίς μεγάλη αντίσταση. Επικίνδυνη ομάδα, παίζει πολύ καλά και αν συνεχίσει έτσι θα είναι ένα εκ των φαβορί για φέτος. Η Δυναμό Μινσκ είναι μια καλή ομάδα, έμπειρη, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει σωστά και να κερδίσει κάποιον βαθμό. Είναι μεγάλη η ανάγκη της για νίκη και πρέπει να συνέλθει ώστε και μετά την ήττα της στο ντέρμπι με την Μινσκ να πάρει ψυχολογία. Πάμε στα γκολ. GG στο 2.05 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα