Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

“Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα” – Το βίντεο αισιοδοξίας που έγινε viral

Κοινοποίηση

"Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα" - Το βίντεο αισιοδοξίας που έγινε viral



Ο Άρης Κατσίγιαννης δημιούργησε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών με τον τίτλο “Dreams Can’t Be Quarantined”, δηλαδή τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα. 


Ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών που συμπυκνώνει όλα τα θετικά μηνύματα αισιοδοξίας, που χρειάζονται σε όλους αυτές τις δύσκολες ημέρες λόγω του κορονοϊού.

Ο σκηνοθέτης και φωτογράφος έγραψε για την προσπάθεια αυτή: “Κυριακή, 22 Μαρτίου, η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 


Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει. 


Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. 


Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει. 


Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου. 


Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη. 


Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους.


Θέλω να θυμάστε το εξής: 


Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. 


Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! 


Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!” γράφει ο δημιουργός του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και σχόλια.

Σκηνοθεσία: Άρης Κατσιγιάννης Βοηθός Σκηνοθέτη: Άρης Ζιωτόπουλος Κειμενογράφος και Αφήγηση: Ιωάννα Τραφαλή Σχεδιασμός ήχου: Χριστόφορος Αναστασιάδης Μουσική: Run από Tristan Barton & Brief Moment από Caleb Etheridge Fpv Drone: Xtremeprops Ευχαριστούμε τους Ορφέας Αντουλινάκης & Τηλέμαχος Κατσιγιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα